Välbetalt deltidsjobb som IT-samordnare!

Välbetalt deltidsjobb som IT-samordnare!

Har du ett stort intresse för IT och en god kommunikativ förmåga? Tycker du om att nätverka med kunder i branschen och ser värdet i varje kundrelation? Vill du ha ett deltidsjobb under våren för att spara ihop till en grym semesterkassa? Fortsätt då läs och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker IT-samordnare till IT-högskolan.

IT-högskolan är ett företag som arbetar nära branschen och levererar aktuella kurser inom IT där eleverna får lära sig att använda de senaste verktygen. Alla utbildare på IT-högskolan är yrkesverksamma inom just IT vilket gör att de har svar på studenternas alla frågor och kan guida de ut i arbetslivet.

I rollen som IT-samordnare har du en central roll i bolagets marknadsföring och ryktesspridning hos deras kunder i Göteborg men kommer även arbeta mot Stockholm. Din främsta uppgift blir att kontakta företag och i syfte att få referensunderlag rörande kompetensbehovet inom IT på marknaden. Denna data använder IT-högskolan i syfte att ansöka om utbildningstillstånd för sina utbildningar men också för att erbjuda eftertraktade utbildningar. Dialogen sker via telefon och efter avslutat samtal skickas mail till kunderna med kompletterande information. Idag finns befintliga kundregister som används i kundbearbetningen och din uppgift blir att främst kontakta dem.

Du erbjuds
 • Möjlighet till ett flexibelt deltidsarbete där du kan tjäna en bra kassa inför semestern
 • Chansen att skapa ett brett kontaktnätverk inom en het bransch
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ta kontakt med företag i Göteborg/Stockholm och samla referensuppgifter rörande de utbildningar som IT-högskolan erbjuder- en avsiktsförklaring som de själva kallar det
 • Framförallt ringa på befintliga kontakter men också prospektera marknaden för att hitta nya kunder att kontakta och därmed fler relationer att bygga
 • Dokumentera och sammanställa utförda samtal
Tjänsten passar dig som vill samla erfarenheter i en nätverkande roll inom IT. Du kommer att skapa många kundrelationer och därmed bredda ditt kontaktnät. Vidare passar rollen dig som uppskattar en social roll där din positiva inställning och glada ton smittar av sig genom luren. Du lyckas ge ett professionellt intryck och att förmedla ditt genuina intresse av och engagemang för IT-högskolans utbildningar.

Vi söker dig som
 • Har god förståelse för IT och begrepp inom området så som front-end, back-end, Java, .Net osv.
 • Talar och skriver flytande svenska
 • Har goda datorkunskaper
Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och söker dig som uppskattar ett socialt arbete där du är trygg med att prata med nya människor och skapa nätverk. Du har ett högt engagemang i allt arbete du tar dig an och ser lösningar framför problem. Vidare är det viktigt att du har ett brinnande intresse för IT och kan på ett tydligt och konkret sätt prata om IT grundläggande i olika sammanhang. Du förstår vikten av en tydlig och klar struktur i ditt arbete och du ha en genuin vilja att alltid slutföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt i rätt tid.

Övrig information
 • Start: 30 Mars
 • Omfattning: Deltid 2-3 dagar i veckan under perioden 30 Mars - 16 Juni
 • Placering: Göteborg, Krokslätt
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se