Utvecklas inom kundkontakt och försäljning hos Kvdbil!

Utvecklas inom kundkontakt och försäljning hos Kvdbil!

Är du en person som trivs i en social miljö? Är du dessutom målmedveten och vill utvecklas inom försäljning? Då har vi tjänsten för dig! Till Kvdbil som är Sveriges största marknadsplats för begagnade fordon söker vi nu innesäljare på deltid. Här kommer du bli del av ett glatt gäng i en miljö där du får goda möjligheter till ansvar och initiativtagande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kvdbils räkning innesäljare på deltid. Uppdraget börjar omgående och kommer fortlöpa under hela hösten/vintern. Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade fordon och arbetar gentemot privatpersoner, företag och myndigheter. Som innesäljare kommer du att arbeta på Kvdbils huvudkontor där du kommer ingå i ett mindre team som endast arbetar på kvällar och helger. Arbetstiderna är förlagda mellan 16-20 på vardagskvällar och 10-16 på lördagar. Vår förväntan är att du kan arbeta minst 2 pass i veckan.

Arbetsmiljön hos Kvdbil präglas av god stämning och sammanhållning. Du blir här del av en arbetsgrupp med mycket energi som i tätt samarbete med varandra jobbar för att uppnå såväl individuella som gemensamma mål. Är du nyfiken på att läsa mer om några av dina eventuellt blivande kollegor? Klicka dig då vidare till Kvdbils karriärsida och läs mer.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kvdbil.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du arbeta med att kontakta privatkunder som sedan tidigare har värderat sin bil eller skickat in en förfrågan om affärsförslag vid Kvdbils hemsida. Detta innebär att du endast kontaktar personer som på eget initiativ visat intresse för Kvdbils tjänster.

Du kommer att:
 • Ha ett övergripande ansvar för försäljningsprocessen
 • Kontakta kunder och presentera affärsförslag
 • Säkerställa att kund förstår säljprocessen samt att att försäljningsobjektet kommer in till anläggningen enligt affärsförslag
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom försäljning. Din anställning inleds med 1-2 veckors upplärning på dagtid där du får skugga ordinarie innesäljare och lära dig rutiner/system. För att trivas i rollen är det viktigt att du motiveras av att ge god service samt nå uppnå uppsatta mål, såväl individuella som gemensamma.

Vi söker dig som
 • Är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
 • Har någon form av tidigare erfarenhet av kundkontakt/service
 • Har god datorvana
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då du kommer ha kontakt med kunder
Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande uppgifter inom försäljning.

Som person tar du ansvar för dina uppgifter såväl i framgång som motgång. Du håller en god struktur och har samtidigt en förmåga att på egen hand driva ditt arbete framåt. En del i detta är att du arbetar bra med människor och är kommunikativ, lyhörd och professionell gentemot både kunder och kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 pass/vecka
 • Lön: Fast timlön
 • Placering: Ellesbo (Göteborg/Kungälv)
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil grundades år 1991 och är idag Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Kvdbil har runt om landet flera anläggningar där auktionsobjekt testas, värderas och visas. I Kungälv arbetar cirka 70 personer och det är landets största anläggning. Totalt sett har KVD cirka 180 anställda. Klicka dig in på Kvdbil och deras hemsida för att läsa mer.