Utvecklare med testkunskaper sökes till saab!

Utvecklare med testkunskaper sökes till saab!

Vill du arbeta som teknisk testare hos ett företag som ligger i framkant av tekniken? Vill du hjälpa polisen att bli mer effektiv, rädda liv och förhindra brott? Vill du vara med och försäkra att ambulansen kommer fram på bästa möjliga sätt, att driften på värdetransporter fungerar utan problem och att kollektivtrafiken kan ta sig fram smidigt? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Saabs räkning en person som vill arbeta som teknisk testare och bistå med att förstärka deras team. För Saab det viktigt med kompetensutveckling och kunskapsutbyten och även att ge den bästa förutsättningen för deras team att göra ett bra jobb och utvecklas. Saabs kontor kännetecknas av anställda med passion, hängivenhet och professionalitet, men även en avslappnad attityd med prestigelöshet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Saabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Saab. Saab intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk testare kommer du att ingå i ett mindre team på ca 4-7 personer, där ni arbetar tillsammans för att leverera kvalitativ mjukvara till Saabs kunder. Företagets system är stora IT Enterprise-system byggda med Microsoft-teknologi och det är därför höga krav på tillgänglighet. Ditt arbete kommer både innefatta automatiska och manuella tester, för att på så vis säkerställa kvalitén i Saabs lösningar. Vidare så kommer tjänsten även innefatta att utveckla testerna samt testsystemen.

Som nyutexaminerad kommer du få ta del av en kurs samt en mentor, detta för att stötta dig i ditt arbete. Du kommer så väl under arbetets gång att få stort stöd av ditt team.

Vi söker dig som
  • Har relevant eftergymnasiell utbildning inom Data/IT
  • Brinnande teknikintresse!
  • Har erfarenhet inom programmering och skript så som C#, Powershell och Python.
  • Obehindrad i Svenska och engelska i tal och skrift
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed är det krav på svenskt medborgarskap.

Meriterande:
  • Erfarenhet av automatiserade tester, med fördel Microsoft baserade.
  • Van av att arbeta i virtualiserade miljöer, t.ex. VMWare
Som person är du kommunikativ och gillar att samarbeta i team enligt agil arbetsmetod. Du är öppen för att prova olika teknikområden och vill utvecklas både personligt och professionellt. Det är även viktigt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete då du ska säkerställa att Saabs produkter upprätthåller god kvalité.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg, Kallebäck

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Saabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Public Safety är en enhet inom Saab som utvecklar verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet på en global marknad. Våra system används av ambulans, polis, räddningstjänst, flygplatser, fängelser och värdetransporter med fokus på prestanda, driftsäkerhet och konfigurerbarhet. Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus.