Uppdragsledare inom el/ tele till Sweco Göteborg

Uppdragsledare inom el/ tele till Sweco Göteborg

Vill du arbeta inom installationsområdet för ett mer hållbart samhälle? Har du flerårig erfarenhet av installationer/ el och kan se dig i en roll med stort ansvar för att leda samt driva projektering, utredning och byggledning inom större men även mindre uppdrag? Här erbjuds en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet till stor personlig utveckling.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en Uppdragsledare inom El/ Tele till sitt kontor i Göteborg. Företaget är beläget i nya fräscha lokaler vid Ullevi och har nu ambition att växa med ytterligare kompetenta kollegor.

Du kommer bli en del av ett team bestående av 14 personer med olika kompetenser och bakgrund. Gruppen erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Detta inrymmer allt från rådgivning och projektering till kontroll samt besiktning inom el, tele, brand och systemintegration. På Sweco erbjuds du en attraktiv arbetsplats och möjlighet att vara med i skapandet av ett hållbart samhälle.

För att ge dig rätt förutsättningar ges möjlighet till visst mentorskap och stöd från mer erfarna kollegor. De kommer att finnas som bollplank och se till att du har de verktyg som behövs för att lyckas i din roll med allt från teknisk kompetens till mer allmänna frågor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

I rollen som uppdragsledare inom El/ Tele hos Sweco kommer du att arbeta i en bred roll som inrymmer flera oliker miljöer och uppgifter. Fokus kommer framförallt att ligga på att leda samt driva projekten framåt genom att ta ansvar för ekonomisk uppföljning, faktureringsunderlag och att skapa starka samt kvalitativa relationer med såväl interna som externa kunder inom framförallt vårdsektorn.

Du kommer exempelvis att:
 • Leda och driva projektering
 • Arbeta med utredning och byggledning
 • Säkerställa nya projekt genom nära dialog med nya och befintliga kunder
Rollen passar dig som har ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet. Du är van vid att fatta beslut och att prioritera för att leda projektgruppen bestående av 2-4 kollegor mot rätt resultat. Då du arbetar i team är det viktigt att vara en lagspelare samtidigt som du har ansvar för projektets tekniska och ekonomiska utfall. Din mångsidighet kommer således att utvecklas och för rätt person väntar en spännande och utmanande resa.

Vi söker dig som
 • Har ca 10 års relevant teknisk bakgrund inom el/ installation eller projektledning
 • Har koll på entreprenadjuridik via erfarenhet alternativt utbildning
 • Kan kommunicera obehindrat i såväl svenska som engelska i tal och skrift
 • Innehar körkort B och grundläggande kunskaper i CAD
För att passa i denna roll tror vi att du är prestigelös, initiativtagande och ansvarsfull. Då du har helhetsansvar för projekten vilket inrymmer såväl kvalitets- som ekonomisk ansvar är du som person strukturerad och noggrann. Värdeorden hos Sweco är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Något som också bör spegla dig som individ och kollega.

Övrig information
 • Heltid, tillsvidare
 • Start vid överenskommelse
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork