Underhållstekniker till St1 Refinery

Underhållstekniker till St1 Refinery

Har du en bakgrund av arbete inom verkstad och trivs att arbeta praktiskt? Har du ett intresse av processindustrin och för underhållsarbete? Är du en person som får saker att hända och trivs med att arbeta både i team och självständigt? St1 behöver nu tillökning i sitt team på underhållsavdelningen och kanske är det just dig de letar efter. Sök redan idag till tjänsten som underhållstekniker på St1 Refinery.

Information om uppdraget

Academic Work söker en underhållstekniker till St1 Refinery med start omgående. St1 är ledande som energiföretag inom petroleumbranschen med en vision om att utveckla och kommersialisera nya fossilfria bränslen. På raffinaderiet på Hisingen tillverkas bland annat gasol, bensin och diesel.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos St1. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker kommer du arbeta i St1s underhållsorganisation. Du kommer ingå i gruppen som arbetar med raffinaderiets roterande utrustning såsom pumpar, turbiner, kompressorer, fläktar med mera. Ditt ansvar tillsammans med dina nio kollegor är att aktivt arbeta förebyggande med underhåll och reparationer av den roterande utrustningen på plats. På underhållsavdelningen arbetar idag totalt cirka 60 anställda och entreprenörer. Tjänsten passar dig således dig som trivs med att arbeta praktiskt och metodiskt i ett arbete som kräver stor förmåga att självständigt lösa problem.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra felsökningar och reparation av utrustning
 • Avrapportera det utförda arbetet i underhållssystemen
 • Beställa in reservdelar
Vi söker dig som
 • Du har en eftergymnasial utbildning från industri- och tillverkning, eller motsvarande erfarenheter från arbetslivet
 • Du har tidigare arbetat med liknande tjänster från verkstad eller processindustrin
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du
* Har erfarenhet från processindustrin eller tidigare arbetat med service och underhåll av roterande utrustning

Som person har du god förmåga att arbeta i team och trivs med att samarbeta. Eftersom arbetet som underhållstekniker till stora delar innebär eget arbete är det viktigt att du är självständig i dina uppgifter och kan ta egna initiativ samt arbetar lösningsorienterat. Som person är du metodisk och lugn när du ställs inför nya problem. Eftersom St1 arbetar aktivt med arbetsmiljön är därför av stort vikt att du har ett stort fokus på att sträva efter att förbättra din och dina kollegors hälsa, säkerhet och miljö.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Placering: Hisingen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och St1s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

St1 är ett företag som fokuserar på drivmedel, raffinering av olja och lösningar för förnybar energi som avfallsbaserade avancerad etanolbränslen och vindkraft. Totalt har St1-gruppen ca 1400 St1 och Shellstationer i Sverige, Finland och Norge med totalt ca 750 anställda i Sverige, Finland och Norge. St1s vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Därför är miljöarbetet St1s mest prioriterade område.