Tulladministratör till globala KGH Customs Services i Göteborg!

Tulladministratör till globala KGH Customs Services i Göteborg!

Söker du en spännande roll i ett internationellt bolag inom en nischad bransch med stor efterfrågan på personal? Nu söker KGH Customs Services efter deras nästa kollega för att stärka upp sitt team i Göteborg. Har du ett bra sinne för siffror och struktur kan du vara den vi söker! Här får du möjligheten att skaffa unik kompetens med löpande interna utbildningar. Sök nu då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en tulladministratör till KGH Customs Services i Göteborg med omgående start.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KGH Customs Services. Uppdraget kommer att vara på heltid med möjlighet till förlängning på uppdraget förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som tulladministratör kommer du framförallt utföra tulldeklarationstjänster genom att klassificera varor och säkerställa att rätt underlag finns på plats där det saknas information. Din roll innebär kontakt med internationella kunder och myndigheter där du agerar problemlösande för att se till att tullhandlingarna hanteras korrekt. Du kommer på sikt få möjligheten att ta ansvar för större kunder med en tyngre typ av deklarationer.

Tjänsten passar dig som söker en internationell arbetsmiljö och som tycker om att sitta som spindeln i nätet med många kontaktytor.

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då du dagligen kommer använda båda språk i din roll.
  • Har god datorvana med goda kunskaper i Office-paketen.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ställer krav på att du är noggrann, har en känsla för siffror och en stor logisk förmåga.
Det är meriterande om du besitter tullkunskap alternativt arbetat med spedition eller haft en administrativ serviceroll.

Som person är du en lagspelare som gärna tar initiativ till att driva eget arbete framåt för att gynna hela gruppens resultat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är noga med att arbetet du utför görs korrekt. Du agerar serviceinriktat i alla kontakter med såväl kund som myndigheter och ser lösningar framför problem. För att lyckas i denna roll krävs att du har god struktur och kan se samband i hur ditt agerande påverkar såväl arbetsuppgiften som slutkund.

Övrig information
  • Start: Omgående med viss hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 40h/vecka
  • Placering: Göteborg, Skandiahamnen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)