Transportadministratör till Matthews Marketing Systems i Mölndal

Transportadministratör till Matthews Marketing Systems i Mölndal

Vill du arbeta i en tjänst där du får kombinera service med administrativa arbetsuppgifter? Drivs du av att ha en kommunikativ och flexibel roll? Då ska du söka rollen som orderadministratör på Matthews Marketing Systems! Vi hanterar våra ansökningar löpande - sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker transportadministratör till Matthews Marketing Systems. De har sina lokaler ute i Mölndal och tillhandahåller kontor för ca 65 medarbetare. Här får du tillgång till produktionsnära arbetsmiljö och en flexibel vardag där organisationen är under ständig utveckling. Du är en del av ett kontor som arbetar aktivt med kultur och som har som mål att skapa engagerade medarbetare. En gång i månaden äter exempelvis alla medarbetare på kontoret tillsammans en gemensam frukost.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Matthews Marketing Systems. Uppdraget är initialt på 6 månader men det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som transportdministratör kommer du arbeta med administrativa uppgifter och vara en spindel i nätet mellan lagret, produktionen och kundtjänsten. Det kommer även ingå en del arbete på lagret. Du kommer att sitta i anslutning till kundservice under din första tid på plats i företaget samt få din upplärning av kollegorna på plats.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera bokning av transporter samt hantering av transportdokumentation
 • Hantera utleveranser i SAP
 • Ansvara för en fungerande kommunikation mellan avdelningarna
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har god datorvana
 • Har erfarenhet av SAP eller likande orderhanteringssystem
 • Har dokumenterad erfarenhet av transportkoordinering, gärna kopplat till farligt gods
 • Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska
Det är meriterande om du har jobbat i en liknande tjänst innan och har dokumenterad erfarenhet av en bransch lik den Matthews verkar i.

Som person är du ansvarstagande och driver ditt eget arbete framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Vidare är du flexibel och du kan med lätthet anpassa dig i en föränderlig organisation. Avslutningsvis är du service-minded och du sköter kommunikationen mellan både lager, produktion samt kundtjänst med ett leende på läpparna.

Övrig information
 • Start: November
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Göteborg, Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Matthew Marketing Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Matthews Marketing Systems är ett företag som i över 30 år har försett den svenska industrin med märkutrustning. Matthews Swedot har marknadens samtliga bläckstråletekniker och kan alltid erbjuda rätt märkningslösning för varje industri.

De installerar märkutrustning i alla tänkbara produktionsflöden och har lång erfarenhet av samtliga industrier. Deras märkning är inte bara en produkt, det är ett väl utvecklat koncept. De sköter all utveckling, produktion, service och försäljning under ett och samma tak i Mölndal.Tack vare att de utvecklar, tillverkar och förser deras skrivare med bläck från egen fabrik har de kontroll över hela kedjan och vet att det fungerar i just din produktionsmiljö.

Matthew Marketing Systems är en del av det av det globala företaget Matthews International som sedan 160 år har erfarenhet av produktmärkning. De ingår i ett världsomspännande affärs- och servicenätverk som sträcker sig över hela världen.