Testledare till företag i centrala Göteborg

Testledare till företag i centrala Göteborg

Har du tidigare arbetat som testledare och söker nu en ny utmaning? Hos vår kund får du möjlighet att vara med och göra ett meningsfullt arbete för samhället samtidigt som du får vara en del i ett spännande utvecklingsprojekt. Låter detta som ett passande nästa steg för dig? Läs vidare nedan och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic work söker nu en testledare till vår kund i Göteborg. De behöver nu stöttning av en driven testledare då testledaren de har idag ska ta över ett nytt projekt.

Hos vår kund kommer du att arbeta i en organisation där det händer mycket inom den tekniska utvecklingen då de står inför utmaningen att gå från gamla till nya verksamhetssystem. I takt med detta kommer du på sikt att vara en viktig del i kommande utvecklingsprojekt. Här får du möjlighet att arbeta på en arbetsplats där de tillsammans arbetar mot framgång och där de anser att feedback är något som bidrar till utveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Här kommer du arbeta med att leda och planera testerna inom ditt team och du kommer ha ett nära samarbete med personer på verksamhetssidan. Du kommer få en tydlig överlämning av personen som sitter som testledare idag, för att få en bra start i din roll. Det kan också tillkomma arbetsuppgifter som förvaltning och support på sikt och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en testledarroll
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i projekt. Samt om du har kunskap om applikationsförvaltning.

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du är kommunikativ och trivs i en samordnande roll. Vidare är du en lagspelare som vill leda ditt team mot framgång och du trivs med att ha ett stort ansvar.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos vår kund får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället. De eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om sina medarbetares hälsa. Som organisation eftersträvar de jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.