Testingenjör till automotivebranchen!

Testingenjör till automotivebranchen!

ACTIA utvecklar hård- och mjukvara för personbilar och andra fordon och använder spjutspetsteknik inom området. Just nu behöver ACTIA förstärka sin verksamhet med en engagerad och självgående medarbetare. ACTIA ger dig chansen att jobba som Resident engineer i en internationell miljö med fokus på kvalitet och framtidstro inom den växande fordonsindustrin. Låter det intressant? Sök då tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ACTIAs räkning en Resident engineer till deras utvecklingsteam med placering hos deras kund i Göteborg. Det här är en perfekt tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och som vill vara med i utvecklingen av morgondagens produkter inom bilindustrin - och samtidigt få möjligheten att praktiskt testa produkterna!

ACTIA utvecklar hård- och mjukvara för fordonsindustrin. Deras teknik möjliggör många smarta lösningar som att exempelvis läsa av bilens status via en app i telefonen, automatiskt kunna larma SOS vid en olycka, hålla fordons och maskiners mjukvara uppdaterad Over the Air" med mera. I Sverige är de cirka 115 anställda, med kontor i Stockholm, Linköping och Göteborg. Bolaget arbetar med flera spännande kunder och du kommer att vara en del av ett fantastiskt team med världsledande kunskap inom området.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Actia. Uppdraget kommer att vara på heltid och Actias intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Resident engineer kommer du arbeta med utveckling och underhåll av ACTIAs produkter inom fordonsindustrin. Du ingår i ett utvecklingsteam och är placerad hos ACTIAs kund där du är representant och tillhandahåller support och stöd till kunden för deras produkter. Till din hjälp har du ditt team och övriga utvecklingsavdelningen i Linköping. Härifrån kan du få stöttning och hjälp med tekniska problem som du kan stöta på i din roll.

Tjänsten är en unik chans att arbeta med den senaste tekniken på marknaden inom fordonsindustrin där praktiska moment så som testkörning och felsökning är vanliga inslag i ditt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Delta vid och vara teknisk support vid testaktiviteter hos kunden
 • Diagnosticera ACTIAs produkter hos kundens utvecklingscenter och direkt i fabrik
 • Koordinera felrapporter
Då du kommer att vara stöd till problemhantering i kundens fabrik kan tjänsten ibland innefatta arbete både på helg- och kvällstid.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning med inriktning mot mjukvara, automation, elektronik, mekatronik eller motsvarande
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Koncernspråk är engelska
 • Har kunskaper om inbyggda system och känner dig hemma i mjukvarubaserade system
 • Har ett brinnande teknikintresse och vill jobba praktiskt med ny teknik i dagens bilar
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll, alternativt arbetserfarenhet inom fordonsindustrin.

Som person är du självgående, effektiv och orädd för högt tempo och korta deadlines. Du är flexibel i ditt arbetssätt, med hög social kompetens, där du naturligt sätter kunden i centrum och kan fungera som samordnare och koordinator i pågående projekt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg, hos ACTIAs kund
 • Omfattning: Heltid, med visst helgarbete vid behov
 • Kontaktuppgifter: Academic Work.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ACTIA Nordic utvecklar hård- och mjukvara för fordonsindustrin. Deras teknik återfinns i en rad spännande fordon och möjliggör många smarta lösningar som bland annat funktioner för att spåra stulna fordon, automatiskt larma SOS vid en olycka, hålla fordons och maskiners mjukvara uppdaterad "Over The Air". I Sverige är de cirka 115 anställda, med kontor i Stockholm, Linköping och Göteborg. Medarbetarna besitter världsledande kunskap inom området och bolaget arbetar med flera spännande kunder.