Testare till Toyota Material Handling Logistics Solutions!

Testare till Toyota Material Handling Logistics Solutions!

Vi söker ytterligare en testare till Toyota Material Handling Logistics Solutions. Om du vill arbeta på ett bolag som ligger i framkant i utvecklingen av automatiserade truckar och arbeta med den senaste teknologin är detta en tjänst för dig. Kanske har du haft boken The Toyota Way i skolan och nu vill ta del av detta i verkligheten. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Toyota Material Handling Sweden Logistics Solutions (TMHLS) räkning en testingenjör till deras kontor i Göteborg.

TMHLS ligger i framkant i utvecklingen av automatiserade truckar som hjälper deras kunder att ta bort repetitivt arbete mellan produktionslinjer och lagerplatser eller transportörsystem. De automatiserade förarlösa truckarna garanterar säkerhet tack vare avancerad laserteknologi och de är baserade på standard truckkonstruktioner, så de kan också köras i manuellt läge. Detta gör TMHLS till Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning.

Hos TMHLS råder kulturen Toyota Way vilket hjälper företaget att gå från ord till handling. De tror att starka individer bygger starka lag. Som medarbetare hos TMHLS förväntas du ta ansvar för dina handlingar, vara engagerad och uttrycka din åsikt, visa respekt för människorna omkring dig och sträva efter ständiga förbättringar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Toyota Material Handling Logistics Solutions.

Arbetsuppgifter

Som testare på Toyota Material Handling Logistics Solutions arbetar du främst med systemtest för deras kundspecifika lösningar. Du kommer att fokusera mest på att utföra manuella mjukvarutester, och din övriga tid kommer du att utveckla automatiserade tester i SoapUI. Ditt team består utav fyra stycken testare och ni tillsammans kommer att arbeta med projekt mot internationella beställare. Du arbetar i ett tätt samarbete med dina kollegor i teamet och är delaktig i planeringen, är med i uppstart och skriver testspecifikationer. Då det är kundernas behov som många gånger styr utvecklingen kommer du arbeta med olika typer av testning, både automatiserade och manuella. Du kommer även att få vara med i pilotprojekt och få testa ny teknik innan den implementeras ute hos Toyotas kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra FAT-testning för specifika kundprojekt.
 • Granska designspecifikationer och testspecifikationer tillsammans med de olika projektgrupperna.
 • Utveckla, förbättra samt underhålla automatiserade tester och testprocedurer.
Onboardingprogram
Som ny på TMHLS kommer du att få gå ett skräddarsytt onboardingprogram som kommer ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll. Introduktionen kommer sträcka sig över de två första månaderna av din anställning. Du kommer få teoretisk och praktisk utbildning samt en mentor. På sikt kommer du gå in i en självständig roll som testare med fullt eget ansvar.

Vi söker dig som
 • Har bachelor- eller masterexamen inom datateknik, IT eller motsvarande
 • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet från relevant industri eller liknande uppgifter
 • Kan utrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på engelska och på svenska då språket används dagligen i kontakt med kollegor och kunder.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av programmering eller mjukvaruutveckling sedan tidigare.
 • Har Kännedom om server och databaser.
Som person är du:
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Frihamnen
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer på deras hemsida.