Testare till Toyota Material Handling Logistics Solutions!

Testare till Toyota Material Handling Logistics Solutions!

Vi söker ytterligare en testare till Toyota Material Handling Logistics Solutions (TMHLS) onboardingprogram med start efter sommaren. Vill du arbeta med den senaste teknologin för automatiserade truckar mitt i det högteknologiska klustret på Lindholmen är detta en tjänst för dig. Har du kanske haft boken The Toyota Way i skolan och nu vill ta del av detta i verkligheten är chansen här! Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Toyota Material Handling Swedens räkning en testingenjör till deras kontor i Göteborg.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Toyota Material Handling Logistics Solutions.

TMHLS ligger i framkant i utvecklingen av automatiserade truckar som hjälper deras kunder att ta bort repetitivt arbete mellan produktionslinjer och lagerplatser eller transportörsystem. De automatiserade förarlösa truckarna garanterar säkerhet tack vare avancerad laserteknologi och de är baserade på standard truckkonstruktioner, så de kan också köras i manuellt läge. Detta gör TMHLS till Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning.

Hos TMHLS råder kulturen Toyota Way vilket hjälper företaget att gå från ord till handling. De tror att starka individer bygger starka lag. Som medarbetare hos TMHLS förväntas du ta ansvar för dina handlingar, vara engagerad och uttrycka din åsikt, visa respekt för människorna omkring dig och sträva efter ständiga förbättringar.

Arbetsuppgifter

Som testare på Toyota Material Handling Logistics Solutions arbetar du främst med systemtest för deras kundspecifika lösningar. Du kommer att fokusera mest på att utföra manuella mjukvarutester, och din övriga tid kommer du att utveckla automatiserade tester i SoapUI. Ditt team består utav tre stycken testare och ni tillsammans kommer att arbeta med projekt mot internationella beställare. Du arbetar i ett tätt samarbete med dina kollegor i teamet och är delaktig i planeringen, är med i uppstart och skriver testspecifikationer. Då det är kundernas behov som många gånger styr utvecklingen kommer du arbeta med olika typer av testning, både automatiserade och manuella. Du kommer även att få vara med i pilotprojekt och få testa ny teknik innan den implementeras ute hos Toyotas kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra FAT-testning för specifika kundprojekt.
 • Granska designspecifikationer och testspecifikationer tillsammans med de olika projektgrupperna.
 • Utveckla, förbättra samt underhålla automatiserade tester och testprocedurer.
Onboardingprogram

Som ny på TMHLS kommer du att få gå ett skräddarsytt onboardingprogram som kommer ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll. Introduktionen kommer sträcka sig över de två första månaderna av din anställning. Du kommer få teoretisk och praktisk utbildning samt en mentor. På sikt kommer du gå in i en självständig roll som testare med fullt eget ansvar.

Vi söker dig som
 • Har högskole eller universitetsexamen inom datateknik, datavetenskap, IT eller motsvarande.
 • Om du har en YH-utbildning inom IT så krävs det att du har 2-3 års arbetslivserfarenhet och har ett genuint IT-intresse.
 • Kan utrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på engelska och på svenska då språket används dagligen i kontakt med kollegor och kunder.
Det är meriterande om du:
 • Om du har något års arbetslivserfarenhet från relevant industri eller liknande arbetsuppgifter.
 • Om du har erfarenhet av programmering eller mjukvaruutveckling sedan tidigare.
 • Kännedom om server och databaser.
Vi söker dig som strävar efter hög kvalité i ditt arbete och som är strukturerad, noggrann och analytisk i ditt arbetssätt. Du brinner du för att lära dig nya saker och har ett ständigt fokus på att hålla en god kompentens inom företagets produkter och dess användningsområden. Du trivs att arbeta i nära samarbete med dina kollegor samt ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor när så behövs. Du arbetar strukturerat med prioriteringar och deadlines och är van att ta egna initiativ.

Övrig information
 • Start: Start för tjänsten är omgående men onboardingprocessen börjar efter sommaren 2019.
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Frihamnen
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer på deras hemsida.