Test Developer – Virtual Test Application till Infotiv

Test Developer – Virtual Test Application till Infotiv

Är du färdigutbildad ingenjör och vill vara med i utvecklingen av framtidens självkörande fordon? Vill du samtidigt ha roligt på jobbet och få möjligheten att utvecklas efter dina egna önskemål? Har du dessutom ett stort intresse för teknik och programmering? Då kan tjänsten som testutvecklare på Infotiv passa dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en testutvecklare till Infotiv i centrala Göteborg. Infotiv är ett konsultbolag inom fordonsbranschen med verksamhet inom en mängd områden inom fordon samtidigt som de expanderar mot andra branscher så som Life science och IT. Du kommer att tillhöra avdelningen för Test & Development som idag består av 60 stycken Test Developers, vilket gör Infotiv till en av Västsveriges största aktörer inom området.

Hos Infotiv är det konsultrollen som är yrkesvalet där alla uppdrag oavsett inriktning är kompetensutvecklande. Ditt första uppdrag kommer att vara det första steget i din utveckling men på Infotiv får du möjligheten att forma din egen resa.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Infotiv.

Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Infotiv på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Rollen som testutvecklare ger dig en unik möjlighet att få vara en viktig del i utvecklingen av aktiv säkerhet och självkörande bilar. Du kommer att arbeta med utveckling av skalbara testmiljöer baserade på state-of-the-art-teknologi som möjliggör effektiva lösningar för komplexa testningar/verifieringar och optimeringar. Rollen ger dig möjlighet att förstå hela testsystemet, produkten och dess olika varianter.

Tjänsten passar dig som vill ha ett utmanade och spännande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor där man är mån om att hjälpa och ta hand om varandra.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom mekatronik, elektroteknik, teknisk fysik, Data/ IT eller maskinteknik
 • Goda Matlab- och Simulink- kunskaper
 • Goda programmeringskunskaper inom JAVA, C och/ eller Python
 • Erfarenhet av hårdvara och mjukvara
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av Hardware In the Loop, Software In the Loop, Model In the Loop samt realtidsapplikation

Som person har du ett starkt inre driv och räds inte för att ta initiativ som kan driva arbetet framåt. Du har ett stort intresse för programmering och tycker om hands-on problemlösning. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete för att alltid leverera med hög kvalité. Vidare är du nyfiken och prestigelös inför kundens/ projektets behov och är flexibel för att snabbt anpassa dig till olika situationer.

Övrig information
 • Start: Omgående/ Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infotiv är ett företag som vårdar om människorna som jobbar där. De värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Infotiv har sitt huvudkontor i Göteborg och deras kompetens ligger framför allt inom fordonsindustrin men de expanderar även mot andra branscher så som Life science och IT.