Tekniska Dokumentatörer sökes till expansiva Geomatikk

Tekniska Dokumentatörer sökes till expansiva Geomatikk

Vill du arbeta i ett expansivt företag som på kort tid blivit den ledande aktören på marknaden inom ledningsanvisning för olika typer av kablar? Nu öppnas en möjlighet för dig som vill vara en del i denna framgångssaga. Till denna tjänst söker vi dig som vill bli specialist i dokumentation inom ledningsanvisning. Du kommer att ingå i ett härligt team som tillsammans strävar efter att skapa goda resultat. Låter detta som ett nästa steg i karriären? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Geomatikks räkning nya dokumentatörer till den expanderande dokumentationsenheten. Geomatikk är marknadsledande inom fiber- och ledningsdokumentation, vilket innebär att man använder datorn som sitt främsta verktyg för att dokumentera kabelanvisningar och ledningsnät som är nedgrävda i marken. På Geomatikk kommer du ingå i ett team som kännetecknas av hög ambition och professionalism. Vidare kommer du till en arbetsplats som strävar efter mångfald och ett starkt engagemang. Du kommer få möjlighet att specialisera dig inom dokumentationsområden vilket garanterat kommer att gynna din utveckling. Under 2017 har Geomatikk utökat sin verksamhet, då de startat upp kontor i både Stockholm och Örebro. Under 2018 väntar en minst lika spännande år.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Geomatikks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Geomatikk. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som dokumentatör kommer du att arbeta i kundspecifika projekt, vilket innebär gentemot både små och stora kunder. Det är viktigt att all dokumentation alltid utförs med hög kvalitet och enligt kundavtalets kvalitetskrav.

Du kommer tillexempel att:
 • Bearbeta och sammanställa dokument
 • I företagets applikationer registrera, editera och redigera nätinformation från externa och interna dokument/handlingar
 • Ta hand om slutdokumentation och bearbeta mätfiler från geodetiska inmätningar
Tjänsten passar dig som har ett driv och vill utvecklas i en expansiv och stimulerande arbetsmiljö. Vidare är du perfekt för tjänsten om du vill arbeta i en organisation där det kontinuerligt skapas nya möjligheter. På Geomatikk erbjuds du ett dynamiskt arbete med varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning
 • Har ett inre driv och en vilja att bli specialist inom ledningsdokumentation
 • Sätter upp tydliga mål och strävar mot att utvecklas
 • Vill bli specialist inom ledningsdokumentation
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenheter av dokumentation eller ledningsanvisning
 • Har erfarenhet av CAD och goda datorkunskaper
 • Har kunskaper inom GIS (geografiskt informationssystem)
Som person är du glad, positiv och ser möjligheter istället för hinder. Du är resultatinriktad, noggrann och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. Du har en god struktur i ditt arbetssätt och sätter upp tydliga mål för dig själv. Vidare har du en god samarbetsförmåga och vill uppnå resultat tillsammans med andra.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva. Vår kärnverksamhet ledningsanvisning skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar. Geomatikk har huvudkontor i Gävle, en rikstäckande fältorganisation och ingår i den norska Geomatikk-gruppen.

Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här.