Teknisk support inom fordonsindustrin!

Teknisk support inom fordonsindustrin!

Vill du vara med i uppstarten av ett framgångsrikt företags etablering i Göteborg? Har du tidigare erfarenhet av teknisk service, support eller arbete i verkstadsmiljö? Bli en del av teamet där ni får möjligheten att vara med från start! Välkommen med din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Vår kund är ett nytt globalt varumärke som fokuserar på den uppkopplade generationens behov, hållbarhet och en problemfri kundupplevelse. De är just nu mitt uppe i en europeisk lansering som innebär ett mycket dynamiskt arbetsklimat men också en spännande och utvecklande miljö. Vår kund har nu för avsikt att etablera ett tillfälligt center för teknisk support i Göteborg. Centret kommer att stötta kunder i frågor rörande deras bil, hjulskifte, verkstadsbesök, inspektioner och mycket annat. Vår kund driver sedan tidigare två större center i Nederländerna och Spanien.

Som teknisk support kommer du att vara en del av ett nyskapat team där ni tillsammans arbetar för att uppnå kundnöjdhet hos användarna. I teamet får ni möjligheten att vara med från start under etableringen av ett helt nytt center, med syfte att underlätta kontakten mellan kunder och verkstäder. Rollen innebär både administrativt arbete och direktkontakt med kunder och verkstäder. Tjänsten inleds med en gedigen introduktion där du kommer att delta i en utbildning i Nederländerna under cirka två veckor.

Du erbjuds
 • Möjligheten att tillsammans med ditt team vara med under etableringen av centret.
 • Ett arbete där ingen dag är den andra lik tack vare varierande arbetsuppgifter och kundkontakt.
 • En utvecklande roll där egna idéer och initiativ uppmuntras.
Uppdraget är initialt på 6 månader, med chans till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Leda ärenden från kundsamtal till verkstads- och reservdelsbeställningar
 • Direktkontakt med kunder och verkstäder
 • Administration kopplat till kundärenden
Vi söker dig som
 • Har 6-12 månaders erfarenhet av att arbeta med teknisk support, verkstads/reservdelsarbete, kundmottagning på verkstad eller motsvarande
 • Är obehindrad i svenska och engelska
 • Har en god teknisk förståelse och intresse för teknik
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se