Teknisk skribent till fordonsbranschen i Göteborg

Teknisk skribent till fordonsbranschen i Göteborg

Är du en teknikintresserad person som har lätt för att formulera dig i skrift och som vill vara med på resan inom fordonsbranschen? För dig som är strukturerad och som gillar arbete av hög kvalitet ges nu möjlighet att ta dig an en roll som Teknisk skribent på ett bolag i framkant.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu fler personer med intresse för dokumentation och effektivisering av processer till rollen som Teknisk skribent. Infotiv är ett konsultbolag som är verksamma inom fordonsbranschen men som på senare tid även expanderat inom nya marknader och branscher så som Life science och IT.

Det finns i dagsläget ett flertal spännande projekt på gång och av denna anledning söker vi nu efter fler personer som vill ta sig an en roll som kräver noggrannhet och struktur för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och nöjda kunder. Huvuduppgiften är att ansvara för ett antal delar som är kopplade till de nya bilmodeller som produceras och utifrån dessa är det din uppgift att kunna guida och ge överskådlig information till teknikerna genom att varje artikel har en kort beskrivning och ett korrekt innehåll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Infotiv. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på längre sikt även överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk skribent kommer du framförallt att arbeta med datorn som verktyg. Då bilarna och dess reservdelar är uppdelade i olika kategorier kommer du att ansvara för att rätt del ryms i rätt produktkatalog vilket medför att majoriteten av dina arbetsmoment sker i deras interna system. Kategorierna kan exempelvis vara kaross, interiör och större områden som rör växellåda med mera.

I ditt ansvarsområde ligger dels att:
  • Sköta dokumentation så att samtliga artikelnummer/reservdelar är kopplade på rätt sätt i produktstrukturen
  • Säkerställa uppdaterade manualer och produktbeskrivningar på olika språk
  • Bistå med support om teknikerna har frågor som rör ditt område
Detta är en perfekt tjänst för dig som har intresse för teknik och fordon men även gillar språk och att förklara för någon annan hur man gör. Du kommer att arbeta med några av de senaste modellerna på marknaden där din specialitet handlar om kvalitet och talang för hur du formulerar dig i text.

Vi söker dig som
  • Har en relevant bakgrund inom teknik, gärna att du läst en ingenjörsutbildning alternativt fordon på gymnasiet
  • Besitter stort intresse för teknik och fordonsbranschen
  • Är obehindrad i Svenska & Engelska i såväl tal som skrift
Som person är du strukturerad och noggrann med stort kvalitetsfokus. Det du tar dig an resulterar i goda resultat och du räds inte repetitiva arbetsmoment. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och vi ser därför att du har god samarbetsförmåga och är lika mån om dina kollegors arbete som ditt egna. Slutligen har du ett genuint intresse för teknik och en vilja att förstå hur saker fungerar.

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infotiv är ett konsultföretag inom teknik som erbjuder konsulter, lösningar och verktyg till sina kunder. Deras kunder finns framförallt inom energi-, fordons-, life science- och- tågbranschen. De har i dagsläget 250 anställda och kontor i Göteborg, Södertälje och Malmö.