Teknisk konsult till Tieto

Teknisk konsult till Tieto

Har du arbetat med implementation och förvaltning av Windows servermijöer samt lösningar för remote desktop tidigare? I rollen som teknisk konsult kommer du att hjälpa Tietos kunder inom den finansiella sektorn i syfte att automatisera och effektivisera manuella processer samt att hitta nya sätt för att skapa tillväxt. Här kommer du att trivas om du tycker om att arbeta i en kundnära projektroll med mycket eget ansvar och möjlighet till intern utveckling i rollen. Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Tieto har verksamhet på flera orter i Sverige där man nu vill stärka upp teamet i Göteborg med en teknisk konsult. Du kommer att bli en del av ett mindre team med ambitionen att utveckla verksamheten och växa på sikt. I rollen har du mycket kundkontakt men också beroende på projektets storlek har du kontakt med, produktägare, projektledare och kollegor som arbetar med integration och utveckling internt. Rollen inkluderar att hjälpa befintliga kunder med felsökning och optimering för Tietos Collection Suite Nova, med fokus på MS SQL, scripting och lösningar för remote desktop (Citrix mfl.).

Det här är Tieto

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter hos Tieto där du kan rikta dig mot exempelvis integration, uppgraderingar eller arbeta som verksamhetskonsult
 • Möjlighet att på egen hand driva leveranser och utveckla integrationslösningar
 • Flexibel arbetstid och mycket eget ansvar
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk konsult kommer du att arbeta i leveransprojekt mot Tietos kunder inom den finansiella sektorn. I ditt dagliga arbete agerar du lyhört och problemlösande mot kund för att Tieto på bäst sätt ska kunna skräddarsy och optimera deras lösning efter behov. Du arbetar självständigt och driver dina egna ärenden och prioriterar för att hålla den tidsplan du satt upp tillsammans med kunden och övriga i projektgruppen.
 • Felsöka, optimera och förbättra kundens mjukvara för att fungera på bästa sätt
 • Daglig kontakt med kunder via olika kommunikationskanaler och arbeta agilt mot deadline
Vi söker dig som
 • Har en examen från högskola, universitet, KY/YH inom ex nätverk, systemadmin eller certifiering inom Citrix.
 • Har minst ett års erfarenhet av arbete i Citrix-miljö
 • Har flytande kunskaper i svenska samt engelska
 • Det är meriterande med goda kunskaper i MS SQL Server samt tidigare erfarenhet av inkassobranschen
Då du kommer att arbeta i ett mindre team där samarbete är viktigt kommer vi att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten. Vi söker efter dig som tycker om när det händer saker och inte räds att ta för dig. Du tar ansvar för ditt arbete och vet hur man tar sig hela vägen i mål samtidigt som du kan bjuda på dig själv.

Under intervjun kommer vi att fokusera på följande egenskaper:
 • Kommunikativ
 • Samarbetsvillig
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se