Teknisk dokumentatör till Husqvarna Construction!

Teknisk dokumentatör till Husqvarna Construction!

Trivs du i en administrativ roll och har tidigare erfarenhet av det? Ser du dig själv som en strukturerad person som tycker om ordning och reda? Vill du dessutom arbeta på ett globalt och välkänt bolag som befinner sig i en expansiv fas? Då kan detta vara tjänsten för dig. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarnas räkning en Teknisk dokumentatör för ett uppdrag om cirka 3 månader.

Husqvarna Construction är marknadsledande inom maskiner och diamantverktyg i bygg- och stenindustrin. Deras produkter omfattar ett brett och innovativt sortiment av maskiner, diamantverktyg och alla tillbehör som du behöver för skärning, sågning och borrning samt polering av golv och rivning. Med ambition att fortsätta utveckla intelligenta lösningar, investerar de mer resurser än någonsin i produktutveckling. De har 11 fabriker världen över och är representerade i över 70 länder med sina 2100 anställda. Du kommer att tillhöra en grupp där det i dagsläget arbetar fem seniora kollegor med djup kompetens om Husqvarna och dess produkter vilket initialt kommer att ge dig god stöttning. Husqvarnas kontor är placerat i Jonsered, endast 15 minuter med kollektivtrafik från Göteborg.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk dokumentatör kommer ditt huvudfokus att vara administrativa uppgifter kopplat till ett antal produkter som Husqvarna nyligen har förvärvat.

Du kommer till exempel att:
 • Strukturera upp den befintliga informationen om respektive produkt för att skapa en tydlighet kring dem och på så vis skapa produktnivåer
 • Skapa innehållsförteckningar för varje enskild produkts informationsdokument
 • Upprätta deklarationer kopplat till CE-märkning för Husqvarnas nya produkter
 • Kommunicera såväl internt som externt för att skapa dig en så bred bild av produkterna som möjligt
Vi söker dig som
 • Har som minst en avslutad gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat
Det är meriterande om du har ett stort tekniskt intresse samt tidigare erfarenhet av en administrativ roll.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Flexibel
 • Ansvarstagande
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Början av december
 • Omfattning: Heltid, cirka 3 månader
 • Placering: Jonsered, Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarnas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se