Tekniker till spännande Trafiksystem!

Tekniker till spännande Trafiksystem!

Till Trafiksystem Väst AB söker vi nu flera belysningstekniker som kommer att sköta drift och underhåll av gatubelysning. Har du en elektrikerutbildning som lägst på gymnasienivå, vill fortsätta utvecklas inom elektronik och vill vara med på en häftig resa i ett expansivt bolag är detta arbetet för dig! Du kommer att arbeta i en trafikerad miljö och i tjänsten ingår därför de utbildningar som krävs för att få utföra de elinstallationer som behövs. Uppdragets start är omgående så sök redan idag, urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafiksystem Västs räkning flera belysningstekniker. Trafiksystem Väst utvecklar belysning, trafiksignaler och intelligenta trafiksystem (ITS). De växer så det knakar och behöver rekrytera nya belysningstekniker då de expanderar sin verksamhet främst i Göteborg. Trafiksystem Väst har vunnit Svenska ljuspriset 2012 för deras arbete med att lysa upp Götaplatsen och arbetar idag med uppdragsgivare så som Trafikverket, kommuner, NCC, PEAB, och Skanska. För att få mer insikt i Trafiksystem västs senaste arbeten kan du gå in på deras hemsida

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafiksystem Västs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Trafiksystem Väst AB. Det är ett långsiktigt uppdrag så att tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Som belysningstekniker hos Trafiksystem Väst kommer du vara ansvarig för att det lyser i Göteborg! Du kommer att montera, underhålla och reparera vägbelysning vilket innebär att arbetet kommer ske ute vid Trafiksystem västs olika belysningsanläggningar. I tjänsten kommer du att självständigt planera dina dagar utifrån de felanmälningar som kommer in för att se till att Göteborgs vägar lyser upp som det ska. Samtidigt som du arbetar självständigt har du alltid stöttning från dedikerade kollegor som arbetar med samma sak som du. Du kommer att arbeta i en trafikerad miljö och får därför initialt genomgå de utbildningar som krävs för att få utföra elinstallationer och arbete på väg.

Du kommer till exempel att:
  • Självständigt planera din arbetsdag utifrån inkomna felanmälningar
  • Vara ute och reparera, felsöka samt underhålla vägbelysning
  • Vara nytänkande för att få fram bästa lösningen för Trafiksystem Västs uppdragsgivare
Tjänsten passar dig som har kunskap inom elektronik från din gymnasiala utbildning eller motsvarande och vill arbeta i ett expansivt bolag med väldigt goda utvecklingsmöjligheter! Det är mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet från liknande yrken.

Vi söker dig som
  • Har läst elektronik som lägst på gymnasienivå
  • Har B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat
Det är meriterande om du:
  • Har C-körkort
  • Har erfarenhet av liknande arbete
Genomgått utbildningar med certifikat i liftutbildning och/eller Arbete på väg 1&2

Som person är du ansvarstagande och initiativtagande. Du ser självständigt till att det arbete du blir tilldelad blir utfört och rapporterat. Tjänsten kräver även flexibilitet då arbeten sker med stor omnejd och jour kommer på sikt att ingå. För rätt person finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter på Trafiksystem väst!

Övrig information

Start: Omgående el enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider

Placering: Göteborg med omnejd

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gothenburgrecruitment@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafiksystem Väst AB är ett expansivt företag inom belysning, trafiksignaler & intelligenta trafiksystem. Företaget har idag 70 anställda och en budgeterad omsättning på 200 Miljoner. Företaget räknar med att växa inom sitt område. Trafiksystem var tidigare en avdelning till Svevia men från och med 2014 är företaget självständigt.BLI TRAFIKSYSTEM VÄSTS NYA BELYSNINGSTEKNIKER!