Tekniker till InfoCare i Göteborg!

Tekniker till InfoCare i Göteborg!

Lockas du av att lösa IT-problem högt som lågt med ett stort fokus inom print? Vill du arbeta för en stor marknadsledande organisation inom innovativa IT-tjänster och supportlösningar? InfoCare söker dig med goda kunskaper inom hårdvara som vill ta dig an rollen som printtekniker. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

InfoCare tillhandahåller installations- och reparationstjänster kring IT och teknisk utrustning. Med kunder som Coop, Danske Bank, Viasat och Atea är InfoCare störst i Norden på IT-lösningar och support inom IT-infrastruktur.

Academic Work söker en tekniker med fokus på print till InfoCare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos InfoCare.

I rollen kommer din utgångspunkt vara det nya kontoret i Lackarebäck men dina arbetsdagar varierar och sker främst ute hos InfoCares kunder i Västra Götalands-området. Du arbetar mycket självständigt i rollen och blir tilldelad olika uppdrag som skall utföras under dagen. På InfoCare har du ett supportteam som arbetar med liknande ärenden, och det finns ofta någon att bolla med under dagens gång. Tjänsten ställer krav på att du kan ta egna beslut och har ett starkt driv inom IT och Nätverk.

InfoCare erbjuder sina anställda en flexibel arbetsplats, kollektivavtal, god kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Det är ett företag där det händer mycket och din ena arbetsdag är inte den andra lik!

Arbetsuppgifter

Som printtekniker arbetar du självständigt mot InfoCares kunder inom print med underhåll, reparation, felsökning, montage, konfiguration och installation av teknisk utrustning samt system, både hos kund och i verkstaden. Dagen börjar oftast med ett morgonmöte på kontoret och sedan åker du ut på uppdrag som du blir tilldelad genom ett ticket-system. Tillsammans med ditt supportteam ser ni till att leverera bästa möjliga service, ibland vet du redan dagen innan vilka kunder du skall besöka och andra dagar blir du tilldelad uppdrag löpande under arbetsdagen.

I rollen har du ett stort ansvar vad gäller kundupplevelse och du kommunicerar i InfoCares system både innan och under besöket för att ge kunderna den information de behöver om ditt utförda arbete. Dina arbetsdagar kommer till stor del se olika ut beroende på vilka behov som uppstår. Vid låg efterfrågan av support inom print kommer du också utföra support inom andra områden, exempelvis enklare PC-reparation eller retail.

Dina arbetstider är förlagda mellan 08-17. På sikt kan beredskapsjour komma att bli aktuellt någon gång i månaden. Du kommer erbjudas kompetensutveckling och utbildningar som krävs för dina respektive uppdrag och vid start genomgår du en introduktionsperiod tillsammans med nuvarande tekniker i samma roll.

Vi söker dig som

Har en avslutad gymnasieutbildning inom relevant område alternativt motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper inom Windows OS och Microsoft Office samt tidigare erfarenhet av hands-on reparationer. Då flera av InfoCares kunder är säkerhetsklassade krävs svenskt medborgarskap, ett utdrag ur belastningsregistret kommer också krävas.

Vidare söker vi dig som har:
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i rollen.
  • B-körkort (Egen bil behövs under de första månaderna, på sikt kommer det finnas tillgång till tjänstebil.)
Det är meriterande om du har:
  • Tidigare erfarenhet inom Print/MFP.
  • Certifieringar inom både hård- och mjukvara, t.ex. Lexmark, HP, Samsung.
  • God lokalkännedom i Göteborg med omnejd, längre resor inom Västra Götaland kan förekomma.
I rollen ställs stora krav på din kommunikation, både i realtid mot kund men också i system. Jobbet är mycket självständigt och du som person skall ha en egen inre drivkraft. En nyckelfaktor i rollen är att du trivs att arbeta under högt tempo ute hos kund. Dina arbetsuppgifter kan variera i svårighetsgrad och karaktär vilket ställer krav på att du är flexibel och prestigelös som person.

Övrig information

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfoCares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. De levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster