Tekniker till InfoCare i Borås!

Tekniker till InfoCare i Borås!

Lockas du av att lösa IT-problem högt som lågt i en roll med mycket ansvar? Vill du arbeta för en stor marknadsledande organisation inom innovativa IT-tjänster och supportlösningar? InfoCare söker dig med tidigare erfarenhet inom området som vill ta dig an rollen som tekniker inom IT. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

InfoCare tillhandahåller installations- och reparationstjänster kring IT och teknisk utrustning. Med kunder som Coop, Danske Bank, Viasat och Atea är InfoCare störst i Norden på IT-lösningar och support inom IT-infrastruktur.

Academic Work söker en tekniker som kommer arbeta brett inom IT till InfoCare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos InfoCare.

I rollen kommer dina arbetsdagar variera ute hos InfoCares olika kunder i Borås-området. Du arbetar mycket självständigt i rollen och blir tilldelad olika uppdrag som skall utföras under dagen. På InfoCare har du ett supportteam som arbetar med liknande ärenden och det finns ofta någon att bolla med under dagens gång. Tjänsten ställer krav på att du kan ta egna beslut och har ett starkt driv inom IT, Nätverk och Print.

InfoCare erbjuder sina anställda en flexibel arbetsplats, kollektivavtal, god kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Det är ett företag där det händer mycket och din ena arbetsdag är inte den andra lik!

Arbetsuppgifter

Som tekniker arbetar du självständigt mot InfoCares kunder med felsökning, reparation, installation, underhåll, montage samt konfiguration av system och teknisk utrustning. Du arbetar självständigt i Borås-området och blir tilldelad uppdrag genom ett ticket-system. En nyckelfaktor för att trivas i rollen är att du lockas av mycket eget ansvar och alltid strävar efter att leverera bästa möjliga service. Ibland vet du redan dagen innan vilka kunder du skall besöka och andra dagar blir du tilldelad uppdrag löpande under arbetsdagen.

Du arbetar främst i Windows men den tekniska miljön kan variera mellan kunder. Du kommunicerar i InfoCares system både innan och under besöket för att ge kunderna den information de behöver om ditt utförda arbete. Dina arbetsdagar kommer till stor del se olika ut och arbetsuppgifter kan variera i karaktär och svårighetsgrad beroende på vilka behov som uppstår. Exempelvis kommer du att:
 • Installera ny nätverksutrustning och routrar samt sätta upp accesspunkter kring trådlösa nätverk.
 • Utföra support inom Print och retail.
 • Genomföra enklare PC-reparation.
Dina arbetstider är förlagda mellan 08-17 men den vi söker skall vara flexibel då vissa dagar kan se annorlunda ut baserat på kunders behov. På sikt kan beredskapsjour komma att bli aktuellt någon gång i månaden. Du kommer erbjudas kompetensutveckling och de utbildningar som krävs för dina respektive uppdrag. Vid start genomgår du en introduktionsperiod tillsammans med nuvarande tekniker i samma roll.

Vi söker dig som

Har en avslutad gymnasieutbildning inom Nätverk/IT alternativt motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper inom Microsoft Windows och Office samt tidigare erfarenhet från en liknande roll. Då flera av InfoCares kunder är säkerhetsklassade krävs svenskt medborgarskap, ett utdrag ur belastningsregistret kommer också krävas.

Vidare söker vi dig som har:
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i rollen.
 • B-körkort (Egen bil behövs under de första månaderna, på sikt kommer det finnas tillgång till tjänstebil.)
Det är meriterande om du har :
 • Tidigare erfarenhet inom Print/MFP.
 • Certifiering inom Cisco (CCTDC & CCTRS).
 • Ytterligare certifieringar inom både hård- och mjukvara.
 • God lokalkännedom i Borås med omnejd.
 • YH/KY-utbildning inom IT/Nätverk.
I rollen ställs stora krav på din kommunikation, både i realtid mot kund men också i system. Jobbet är mycket självständigt och du som person skall ha en egen inre drivkraft. En viktig aspekt är att du trivs att arbeta under högt tempo ute hos kund.

Övrig information

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfoCares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. De levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster