Technical Trainer i Göteborg!

Technical Trainer i Göteborg!

Vill du arbeta i en kreativ roll med utbildning och människors utveckling? Brinner du för att lära ut och prata framför människor? Har du god förståelse och stort intresse för tekniska verktyg, simulering och programmering? Vill du jobba för ett företag i framkant gällande högteknologiska system? Sök redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Vector Sweden är ett ingenjörsbolag som jobbar med testning och inbyggda system på den skandinaviska marknaden inom Vector Group. Hos Vector på Lindholmen Science Park i Göteborg arbetar du i en kreativ miljö omgiven av hjälpsamma kollegor, med kontaktytor både lokalt och globalt. Vector erbjuder support och utbildning på testmiljöerna som de konstruerar till sina kunder genom både teoretiska studier och praktiska erfarenheter.

Din uppgift som Technical Trainer är att i en kreativ miljö med hängivna kollegor sammanställa utbildningsmaterial, hålla i utbildningar samt vara ansiktet utåt för Vector. Som technical trainer får du lära ut avancerade mät- och simuleringslösningar för självkörning och elektrifiering genom både praktiska och teoretiska kurser cirka 1-2 dagar varannan vecka efter din upplärningsperiod. Däremellan bygger du upp utbildningar och förbättrar materialet. Då du agerar specialist i testverktyg och simuleringsmiljöer som Vector utvecklar är det även viktigt att du har förståelse och ett stort intresse för tekniska verktyg. Du kommer under det första året att genomgå en gedigen utbildningsperiod för att komma in i rollen.

Du erbjuds
 • En plats i ett hängivet team med en gedigen plan för din utveckling
 • Möjligheten att få jobba i en kreativ, högteknologisk miljö på ett internationellt företag
 • En konsultroll som på sikt planeras övergå till en direktanställning hos Vector
 • Ett generöst utbildningspaket som innefattar besök på Vectors huvudkontor i Stuttgart
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Teamet som du kommer att vara en del av hjälper Vectors kunder med utbildning inom avancerade simuleringslösningar för självkörning, uppkopplade tjänster och elektrifiering. Du behöver besitta en stark kommunikativ förmåga och en vana av att utbilda för att passa i rollen.

Vidare kommer du till exempel att:
 • Hålla utbildningar inom Vectors produkter, inklusive praktiska demonstrationer och övningar
 • Förbereda och utveckla presentations - och utbildningsmaterial
 • Vara ansiktet utåt för Vectors räkning ute hos deras kunder
Vi söker dig som
 • Har en eftergymansial teknisk examen eller en lärar/pedagogexamen mot gymansie- eller högskolenivå
 • Har ett stort teknik- och programmeringsintresse
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, då detta krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sen tidigare, och har kanske ansvarat för utbildningar och presentationer.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Kommunikativ
 • Samarbetsvillig
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vectors önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se