Teamlead med erfarenhet av C#-utveckling till affärsinriktade Frontwalker

Teamlead med erfarenhet av C#-utveckling till affärsinriktade Frontwalker

Är det dags att ta nästa steg i din utveckingskärriär? Här får du som har gedigen erfarenhet chansen att axla en roll som Teamleader. Skulle du vilja vara en del av Frontwalkers spännande expansiva resa och nå nya höjder med stark teamsamverkan? Drivs du av utveckling med människan i fokus? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig! Ansök redan idag vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Teamlead med gedigen erfarenhet inom .Net-utveckling till Frontwalker. Frontwalker är ett IT-bolag som på projektbasis arbetar med systemutveckling med en bred kundbas. Genom att besitta kompetens i systemutveckling, affärsutveckling och allt där emellan levererar Frontwalker effektiva och förenklande lösningar för att förbättra kunders vardag. Genom sin spetskompetens och höga förväntan på funktion, prestanda och tillförlitlighet har Frontwalker lockat en bred kundbas med både stora och små företag, där exempelvis Microsoft är en trogen affärspartner.

Att arbeta hos Frontwalker innebär frihet. Detta beror dels på att Frontwalker är ett mindre företag där varje medarbetares innovation och ansvarstagande kulmineras genom starka team, dels för att teamets kompetens och ihärdighet ger stort utrymme för både team och person att växa och dels för att Frontwalker helt enkelt tror på sina medarbetare. Idag arbetar det drygt 20 personer på Frontwalkers två kontor i Göteborg och Uddevalla, där de med stark samhörighet och nära kundkontakt lyckas hantera både korta och långa projekt med hög kvalité. Genom att kombinera en stor flexibilitet, Agility, och stark målmedvetenhet, Goal, lyckas Frontwalkers team leverera stor kvalité både inhouse och externt. Detta resulterar i Frontwalkers egna projektmodell: Agoality. Denna modell ligger i grunden till hela Frontwalkers arbetssätt och kommer vara med dig i hela din resa på Frontwalker.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Frontwalker. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Teamlead på Frontwalker kommer du initialt att arbeta tätt med dina kollegor som sitter på kontoret i Uddevalla. Med tiden kommer ett team med andra juniora utvecklare att komma in och bygga teamet där du som Teamlead kommer bygga Göteborgskontorets utvecklingsavdelning.

Här får du jobba med den senaste tekniken för modern webbutveckling samt .NET och Azure. Genom agila arbetsmetoder med seniora kollegor kommer du både få använda din redan tillförskaffade kompetens men även få utvecklas i rollen. Frontwalker fokuserar inte bara på resultaten till kunden, utan även resultaten på din utveckling och att få dig att bli en del av teamet. När Frontwalker beskriver sig själva sammanfattas det som följande: Något vi brinner för är: Angular, Aurelia, React, Knockout, .NET, Entity Framework, Azure, Git, afterworks och olika personligheter!. Att jobba på Frontwalker är att få stark teamgemenskap, att få vara del av Frontwalkers unika Agoality och att utveckla produkter, teamet och dig.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta agilt med metodiker som exempelvis Scrum och Kanban
  • På projektbasis arbeta kundnära både kort- och långsiktigt i olika affärskritiska projekt i en väldigt omväxlande roll
  • Vara del av hela utvecklingskedjan och utveckla både produkter och verksamheten i sig, där fokus ligger i inhouse-leverans i starka team.
  • På sikt coacha och utveckla de juniora utvecklarna i ditt team.
Vi söker dig som

har en relevant eftergymnasial utbildning och minst 3 års erfarenhet av att arbeta som C#-utvecklare. Då kommunikation sker på både svenska och engelska är det ett krav att du är obehindrad i båda språken i både tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och sporras av utmaningar. Kanske vill du vara med om att starta upp något nytt? Du älskar problemlösning och har förmågan att tänka ett steg längre. Vi förutsätter att du vågar ifrågasätta lösningar och därmed har en ansvarstagande förmåga. Vi ser gärna att du gillar att vara kreativ tillsammans med andra och tar en aktiv roll i att bidra till den goda stämning som Frontwalker har idag.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg eller Uddevalla
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frontwalkers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frontwalker är en del av Empir Group AB. Med systemutveckling som deras huvudsakliga kompetensområde är deras specialitet IT-projekt där det ställs höga krav på funktion, prestanda och tillförlitlighet. De bedriver sin verksamhet från kontoren i Uddevalla och Göteborg.
På Frontwalker Göteborg finns kompetens genom hela kedjan från IT till människa - från systemutveckling till affärsutveckling. Sedan 1999 har deras lösningar effektiviserat och förenklat kunders vardag.