Ta möjligheten att bli en del av Sileo Kapitals kundhandläggningsteam!

Ta möjligheten att bli en del av Sileo Kapitals kundhandläggningsteam!

Som kundhandläggare på Sileo Kapital får du möjlighet att hjälpa människor till en bättre privatekonomi! Både i tal och skrift får du nyttja din goda serviceförmåga till att på ett lösningsorienterat sätt bidra med din input för att stötta kunden i sin ekonomiska situation. Sileo Kapital arbetar dessutom fokuserat på att utbilda dig som nyanställd, så du kommer att få hjälp på vägen och de vill gärna ta del av dina initiativ för att stärka verksamheten. Låter detta som något för dig? Läs mer här nedan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sileo Kapitals räkning ytterligare en kundhandläggare till sitt kontor i Göteborg.

Sileo Kapital är ett kreditservicebolag som ingår i den norska börsnoterade koncernen B2Holding ASA. Verksamheten består i att ta över fordringsportföljer med obetalda lån och krediter från banker och andra kreditgivare. De försöker sedan på ett kundfokuserat sätt hjälpa deras kunder att bli skuldfria!

Sileo Kapital började sin resa för 6 år sedan, idag är de ett 50-tal engagerade medarbetare som sitter i centralt benägna, nyrenoverade lokaler vid Lilla Bommen. Även om Sileo Kapital är ett ungt bolag har de på kort tid skapat en kultur som präglas av prestigelöshet, korta beslutsvägar och täta samarbeten. Det är en snabbfotad organisation där du snabbt kan testa nya arbetssätt och se resultat av dina initiativ. På Sileo Kapital har man en stark sammanhållning och ser till att ha kul tillsammans, de anställda samarbetar dagligen och avslutar gärna veckan med en afterwork.

Ni som tar er an rollen som kundhandläggare kommer ansluta er till ett team på idag 11 personer som besitter mycket kompetens inom området. Anders kommer vara er närmsta chef och han berättar att du erbjuds frihet under ansvar i tjänsten efter att du har gått igenom introduktion och utbildningar som krävs för rollen, samt på sikt kunna växa och få möjlighet till att bli certificerad av Svensk Inkasso. Förutom det så åker teamet årligen till Stockholm för att vara med på höstmöten där det både är kompetensutveckling och gemenskap som står i fokus!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sileo Kapital.

Arbetsuppgifter

Som kundhandläggare jobbar du för att nå en ekonomisk hållbar lösning för kunder med förfallna skulder. Du hanterar ärenden både över telefon och via affärssystemet Nova. Det finns givetvis ramar att verka mellan men då mötet med kunden är i fokus kan det bli att du utför olika lösningar för olika personer.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera ärenden ur Nova där du tillsammans med kund finner en bra lösning för deras situation
 • Ha nära kontakt med myndigheter och Tingsrätten
 • Hjälpa människor till en bättre privatekonomi!
Tjänsten passar dig som är delaktig i verksamheters utveckling, du är inte rädd för att lyfta nya idéer som du ser kan stärka Sileo Kapitals framtid. Du gillar även en föränderlig miljö där en dag inte behöver vara en annan lik!

Vi söker dig som
 • Har en färdig gymnasieutbildning
 • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av kundservice
 • Har en god datorvana
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning och en tydlig motivering till varför du vill ha den här tjänsten i din ansökan!

Som person är du serviceinriktad och har en personlig mognad. Detta är viktigt då du i rollen kommunicerar med människor som har ekonomiska utmaningar och behöver på ett både serviceinriktat och inlyssnande sätt bemöta dem i deras situation. Du har en god struktur vilket gör att du arbetar systematiskt och inte låter något falla mellan stolarna. Du har även ett problemlösande förhållningssätt till situationer som dyker upp! Stämmer detta in på dig? Då vill vi gärna träffa dig på intervju!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Lilla Bommen 4B
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Hanna Malmsten eller rekryteringskoordinator Julia Berglöv
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sileo Kapitals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer om Sileo Kapital på deras hemsida.