Systemutvecklare till Cosmo Consult's Tranieeprogram

Systemutvecklare till Cosmo Consult's Tranieeprogram

Är du en lagspelare med brinnande intresse för utveckling? Är du redo för att kasta dig in i nya utmaningar? Är du nyexaminerad eller har något års erfarenhet inom Data/IT eller liknande? Vill du ha en språngbräda ut i arbetslivet? Just nu letar vi efter talanger för att utöka Cosmos utvecklingsteam, hör av dig till oss!

Information om uppdraget

Cosmo Consult har specialiserat sig på att införandet och systemhanteringen av programvarulösningar för små och medelstora och stora företag inom områdena tillverkning, tjänster och handel.

Dem har en entreprenörsanda, agerar med framförhållning och strävar efter , praktiska och användbara lösningar som är enkla, snabba och smidiga att implementera och underhålla. Vi skapar lösningar som sätter fokus på människor och därför leder till optimal nytta. Genom denna förståelse, förser vi våra kunder med kontinuerlig och tillförlitligt stöd på lokal, nationell, internationell och global nivå.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara med att bygga lösningar i och runt om affärssystemet Microsoft Business Central vilket ingår i Microsofts Azure stacken. Arbetsuppgifterna är varierande och ofta utmanande med en gemensam nämnare, dem jobbar uteslutande med modern teknik och metoder.

Första tiden hos Cosmo Consult ingår du i deras talangprogram. Programmet löper intensivt i sex månader. Under programtiden får du hjälp och stöttning av deras faddrar som har genomgått programmet tidigare men även stöttning av deras seniora utvecklare. Förbered dig på högt tempo och en kul samt spännande resa med ett härligt gäng!

Vi söker dig som

Vi söker dig som är en lagspelare med brinnande intresse för utveckling.
Du har tidigare erfarenhet i minst ett programmeringsspråk och har även erfarenhet av t.ex. Git, Microsoft Azure eller Powershell.

Vi ser även att du har en universitetsutbildning inom Data/IT och gärna med en master kopplat till relevantområde.

Övriga erfarenheter vi uppskattar är bredare kunskaper inom programmering; C#, JavaScript, eller MSSQL.

Meriterande: Agil utveckling, Azure Devops, CDM/CDS, CRM, SharePoint, PowerApps, Dockerinformation ges över telefon eller en god kopp kaffe!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Trainee
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se