Systemutvecklare inom Robotic Process Automation!

Systemutvecklare inom Robotic Process Automation!

Kanske brukar du fundera på hur vi kan använda våra resurser klokare för att effektivisera våra arbetssätt? Nu söker vi en systemutvecklare som är nyfiken på automatisering av arbetsuppgifter med hjälp av mjukvarurobotar. Känner du igen dig? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en systemutvecklare till Stena Rederi. Här blir du en del av ett gott gäng där du blir väl omhändertagen och medarbetarna trivs. Teamet du blir en del av arbetar med att leda och föra Stena in i en digitaliserad- och IT-driven framtid baserad på artificial intelligence, machine learning, business intelligence där teamet stöttar samtliga bolag inom Stena AB.

Stena tror på synergier mellan bolag och kompetenser där dom kan få fram värden som berikar oss alla, därför kallas teamet för Stena Intelligence Services. Arbetet handlar mycket om hur man får olika IT-system att samverka och hur man bygger anpassningsbara system.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på heltid och intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos Stena Rederi, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du kommer att arbeta tätt med de olika verksamheterna inom Stena. Du kommer att arbeta med processautomatisering, där du tillsammans med beställaren kommer att analysera hur och vilka delar av processen som kan automatiseras. Det finns sedan ett antal olika verktyg till hjälp, som t.ex. RPA-plattformen BluePrism, Azure och systemintegrationsplattformen BizTalk.

Din främsta uppgift kommer att vara implementationen av de automatiserade processerna i BluePrism och/eller Azure. Teamet ansvarar även för drift och underhåll av lösningarna.

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper inom systemutveckling
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då båda språk förekommer i arbetet
Du har lätt för att lära dig nya tekniker och en vilja att omvandla verksamhetens behov till lösningar. Som person är du en social lagspelare, ansvarstagande, nyfiken och en god problemlösare. Du har ett välstrukturerat arbetssätt och kan fokusera både på detaljer och se helheten. Du gillar att interagera med kunder och har en förmåga att presentera dina tekniska lösningar på ett lättförståeligt sätt.
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Rederi AB samarbetar med och supportar shipping bolagen inom Stena AB. Läs gärna mer om detta spännande bolag på deras hemsida !