System Design Manager som vill digitalisera textilbranschen till Inuheat!

System Design Manager som vill digitalisera textilbranschen till Inuheat!

Är du redo för nästa steg i karriären? Globala Inuheat är i en spännande och expansiv fas och söker nu dig som vill arbeta som System Design Manager! Genom att erbjuda innovativa lösningar hjälper Inuheat företag och konsumenter över hela världen att möta morgondagens utmaningar inom "wearable heating". Här får du arbeta med kompetenta kollegor, den senaste tekniken och i en växande organisation som värdesätter varje medarbetare. Sök jobbet idag då vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Inuheat söker nu en System Design Manager till sitt kontor i Nya Hovås. Du kommer tillsammans med Inuheats textil- och elektronikingenjörer arbeta med och utveckla Inuheats system för aktiv uppvärmning av kläder. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Inuheat.

Inuheats vision är att vara världens mest eftertraktade varumärke inom wearable heating, d.v.s. kläder med uppvärmningsfunktion. Inuheat Wearable Heating Platform (IWHP) är ett komplett ekosystem för att kontrollera och styra värme i klädesplagg och accessoarer. Plattformen kan enkelt byggas in i de flesta typer av textilier och består av microprocessorstyrda uppladdningsbara batterier, patenterade mikrotunna komfortabla värmeslingor, en smartphone-app för fjärrkontroll och telematiktjänster för data- och kundkommunikation.

Bolaget som idag består av 14 anställda präglas av en entreprenörsanda som du märker av direkt när du går in i deras nyrenoverade naturnära lokaler. I tjänsten som System Design Manager erbjuder Inuheat dig ett stimulerande arbete med stor variation och eget ansvar samt ett positivt arbetsklimat med kunniga kollegor.

Arbetsuppgifter

Som System Design Manager kommer du tillsammans med dina kollegor driva utvecklingen av Inuheats helhetslösningar inom IWHP framåt, ständigt med fokus på innovation och med det internationella perspektivet. Som brygga mellan utvecklingsteamet och övriga verksamheten blir det din uppgift att tillgodose användarvänlighet, affärsnytta, struktur samt skalbarhet av produkten i takt med att produkterna utvecklas och växer.

Du kommer att vara en drivande kraft i det dagliga utvecklingsarbetet, där du förutser möjliga hinder för produktutvecklingen och sedan agerar både pro- och reaktivt för att hitta hållbara lösningar.

För att uppnå detta kommer du exempelvis:
 • Med inspiration och entusiasm jobba med kollegor mot definierade mål.
 • Systemera Inuheats molnbaserade plattform för användning till kvalitetskontroll i produktion och kommunikationsplattform för partners och slutanvändare.
 • Kravställa plattformen mot den externa part Inuheat använder för plattformsutvecklingen.
 • Ta fram IT-stöd för utvecklings- och testverksamhet (klimatkammare, twistmaskin mm i labbmiljö).
 • Kravställa firmwareutveckling i samarbete med elektronikansvarig och tredje part.
 • Bidra till strategisk utveckling av nya tjänster och funktioner i Inuheats plattform.
Vi söker dig som

Har breda kunskaper inom IT eller teknik. Vidare ser vi det som meriterande för din ansökan om du tidigare har arbetslivserfarenhet av systemutveckling eller programmering, gärna med internationella projekt i portföljen.

Vidare söker vi dig som:
 • Har en ingenjörsutbildning inom ex datateknik, eller inom IT, systemvetenskap eller likvärdig.
 • Har minst 1 års erfarenhet av en liknande roll som System Design Manager.
 • Kan kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du:

* Kan kommunicera obehindrat även på svenska i både tal och skrift.

I den här rekryteringsprocessen tar vi stor hänsyn till dina personliga egenskaper. Då du har många kontaktytor både med kollegorna internt och externa konsulter behöver du vara lyhörd inför andra och ha en god samarbetsförmåga. Samtidigt behöver du också kunna fatta självständiga beslut där du känner dig trygg med att arbeta självgående. För att trivas på Inuheat ser vi även att du är en naturlig problemlösare som ser samband och lösningar på nya utmaningar.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
 • Lön: Enligt överenskommelse.
 • Placering: Nya Hovås, Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inuheats önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inuheat grundades 2013 av Rickard Rosendahl och Stefan Carlsson som fortfarande är aktiva i bolaget som CEO respektive CTO. Det är ett teknikbolag inom textilindustrin som fokuserar på att utveckla, skapa och tillhandahålla marknaden med wearable heating som lätt kan integreras i textilier, accessoarer och medicinsk utrustning och som är kontrollerat av användaren via en app.

Bolagets kunder består av ledande globala varumärken och klädföretag inom Outdoor (30%), professionell och hälsosegmenten (70%). Teknologin baseras på ett samarbete med svenska forskare på Textilhögskolan i Borås och Swerea IVF, bolagets egna utvecklingsarbete och ett nätverk av leverantörer.