Supportmedarbetare med intresse för digital marknadsföring

Supportmedarbetare med intresse för digital marknadsföring

Brinner du för att ge bästa möjliga service och samtidigt har ett stort intresse för digital marknadsföring och försäljning? Då kan detta vara rollen för dig. Du kommer att arbeta för SCR Svensk Camping som sitter centralt i Göteborg. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en supportmedarbetare till SCR Svensk Camping, centralt beläget vid Korsvägen och Svenska Mässan. SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. Organisationen äger och driver Camping.se som med 3 miljoner besök om året är Sveriges största sajt för bokning av campingboende. De behöver en noggrann supportmedarbetare med känsla för text och bild till sitt marknadsförings- och försäljningsteam på 6 personer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SCR Svensk Camping. Uppdraget kommer vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt, med goda möjligheter till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Från april t om augusti är det högsäsong och det är av yttersta vikt att du kan arbeta v. 28-32, varför du får förlägga din semester efter det.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du supportera anläggningar och gäster via såväl mail som telefon. Det kan gälla enklare ärenden till mer komplicerade frågor som kräver god systemförståelse och förmåga att lösa problem. Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter där du ansvarar för att uppdatera priser och utbud samt sätter upp och utbildar anläggningar i bokningssystemet.

Vi söker dig med öga för text och bild då du också kommer att komma i kontakt med kommunikatörsliknande arbetsuppgifter där du ansvarar för att anläggningarna marknadsförs på ett professionellt sätt på marknadsplatsen. Du kommer således arbeta löpande med att uppdatera texter och bilder på flera språk.

Du kommer till exempel att:
 • Ge anläggningar och gäster löpande support över telefon samt mail
 • Sätta upp anläggningar och utbilda dem i bokningssystemet
 • Uppdatera hemsidans produktkatalog med bilder, texter, priser och tillgänglighet
 • Dokumentera arbetet i CRM-system
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av bokningssystem, t ex Citybreak / BookVisit eller annat bokningssystem från turistbranschen.
 • Har en eftergymnasial utbildning inom turism, handel, digital marknadsföring eller liknande
 • Talar samt skriver obehindrat på såväl engelska som svenska
 • Innehar goda kunskaper inom Officepaketen
 • Har ett stort intresse för digital marknadsföring och försäljning
Det är meriterande om...

* Du har kunskaper i tyska

Som person är du serviceinriktad och du skapar relation med andra genom att snabbt inge förtroende. Du är strukturerad där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare innehar du en god kommunikativ förmåga, både i tal som skrift.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Mässans gata 10, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Consultant Manager Stina Håkansson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SCR Svensk Campings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. Vi stödjer våra medlemmars verksamhet genom affärs- och verksamhetsutveckling, nationell och internationell marknadsföring samt strategiskt arbete avseende branschens marknadsvillkor. Camping är Sveriges största semesterboende och antalet gästnätter har ökat med 2 miljoner de senaste 10 åren. Under semestersäsongen juni-augusti bor nästan hälften av alla övernattande turister i Sverige på en campingplats.