Studerar du till elektroingenjör och söker sommarjobb - se hit!

Studerar du till elektroingenjör och söker sommarjobb - se hit!

Är du ingenjörsstudent inom elektroteknik och letar du efter ett meriterande sommarjobb inom automotive? Vill du vara en del av ett high-tech företag där du får arbete nära kompetenta entreprenörer och utvecklas inom embedded? Drivs du av att arbeta i nära kontakt med dina kollegor där innovation är en nyckelfaktor? Då kan detta vara ditt drömjobb vi tillämpar löpande urval så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för UniqueSecs räkning för en student inom elektroteknik för omgående sommarjobb med intention att fortsätta till hösten. UniqueSec är ett innovativt företag som utvecklar avancerade algoritmer inom kommersiella signal- och radarlösningar inom olika applikationer främst inom automotive. Företaget är ett Göteborgsbaserat startup-bolag och är unika inom sin tekniska nisch. UniqueSec består i dagsläget av två erfarna och kompetenta ingenjörer med stor entreprenörsanda. Detta kommer gynna din tekniska kompetens samtidigt som du får vara högst delaktig i ett innovativt företag som jobbar mot alla stora aktörer inom Automotive-industrin. Du blir en nyckelspelare där din insats således blir direkt avgörande för företagets resa framåt.

Du kommer initialt få mycket stöttning av dina båda kollegor för att på sikt kunna växa in rollen och arbeta mer självständigt. Kasra som är VD på företaget förespråkar samarbete, transparens och en trevlig arbetsmiljö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UniqueSec. Uppdraget kommer att vara på heltid under sommaren och därefter övergår det till en deltids tjänst.

Arbetsuppgifter

Som elektroingenjör hos UniqueSec kommer du tillsammans med dina två kollegor arbeta för att utveckla och skapa kundspecifika lösningar. Eftersom ingen lösning är den andra lik eller färdigutvecklad så kommer dina dagar variera till stor del. Du kommer arbeta med mindre projekt kontinuerligt där det inte finns angivna ramar, utan du ges istället möjlighet att påverka och skapa lösningar utifrån behov.

Du kommer till exempel att..
  • Skapa kundspecifika lösningar där du hela tiden utvecklar deras system
  • Läser av och dokumenterar utfallet
  • Vid behov följa med på kundmöten och resor internationellt.
Vi söker dig som
  • Läser en ingenjörsutbildning med minst 1 år kvar, med inriktning elektro, data eller liknande
  • Har kunskaper inom Matlab
  • Talar och skriver obehindrat på engelska
  • Har ett stort intresse för innovativa radar system samt automotive branschen
Vidare är det meriterande om du
  • Har kunskaper i Labview samt C++
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Som person är du en riktig lagspelare och trivs med att dagligen samarbeta med dina kollegor. Eftersom UniqueSec är ett innovativt företag där det inte finns en färdig lösning, är det viktigt att du trivs i en problemlösande roll där fokus alltid ligger på att hitta den bästa vägen för det specifika behovet. Du tänker alltid utanför boxen och triggas av att vara en del av utvecklingen av UniqueSec produkter och lösningar. Du är strukturerad och kommunikativ, både genom att samla ihop data och i kontakt med kollegor och kunder.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Sommarjobb, heltid

Placering: Klippan, Göteborg

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UniqueSecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork