Studerar du en ingenjörsutbildning och söker jobb över sommaren? Se hit!

Studerar du en ingenjörsutbildning och söker jobb över sommaren? Se hit!

Vi söker dig som studerar en ingenjörsutbildning eller en mer kreativt inriktad utbildning och vill arbeta i en flexibel roll. Du erbjuds en internationell arbetsmiljö där du får arbeta i en självständig roll. Tjänsten är heltid under sommaren och därefter ca. 2 dagar i veckan. Ett perfekt extra jobb för dig som vill skaffa dig relevant erfarenhet i samband med din utbildning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för FlexLinks räkning en teknisk dokumentör/bildhanterare. FlexLink är en ledande leverantör av produktionslogistik och tar fram utrustning och system för hantering av material, produkter och informationsflöden till de flesta olika industrier som tillverkar saker. Lösningarna är kundanpassande och kan variera från enklare transportörer till kompletta produktionssystem.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FlexLink.

Arbetsuppgifter

Som teknisk dokumentatör/ bildhanterare kommer du arbeta med bildhantering. Du kommer att arbeta tillsammans med två seniora tekniska dokumentatörer och avlasta dem i deras dagliga arbete. Du kommer arbeta i Composer, som är en tilläggsapplikation till Solid Works.

Du kommer till exempel att:
  • Skapa bilder och göra monteringsmanuler
  • Ta initiativ och förbättra bildhanteringen av FlexLinks produkter
  • Arbeta med teknisk dokumentation
Tjänsten passar dig som söker ett meriterande extrajobb och stor chans till sommarjobb om det finns ett ömsesidigt utbyte av varandra. Du som söker läser en teknisk utbildning och vill få in en fot på ett internationellt företag i en flexibel och spännande tjänst.

Vi söker dig som
  • Studerar en teknisk utbildning, exempelvis inom maskin eller mekatronik
  • Kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift både på engelska och svenska, då detta kommer att vara en del av det vardagliga jobbet.
Som person är du noggrann och strukturerad. Då du är en nyckelperson i projekten är det viktigt att du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt. Du kommer ha ett tight samarbete med dina kollegor och vi ser därför att du som söker är en lagspelare. Du är vidare en kreativ person som inte är rädd för att ta för sig. Då rollen är flexibel och självständig finns stora möjligheter att själv påverka rollens utformning.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan och heltid över sommaren
  • Placering: Göteborg, Gamlestaden
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FlexLinks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FlexLink is a world-class factory automation expert. Working closely with global customers we provide innovative, automated solutions to produce goods smarter, safer and at lower operating costs. Headquartered in Göteborg, Sweden, FlexLink has operating units in 30 countries and is represented in more than 60. In 2015, FlexLink had 840 employees and a turnover of SEK 1,872.