Studerande orderadministratör på deltid till Gösta Jacobsson & Co

Studerande orderadministratör på deltid till Gösta Jacobsson & Co

Vill du arbeta i en administrativ roll som en stödfunktion i ett sammansvetsat team? Låter det lockande att få arbeta på ett modernt kontorshotell med många kontaktytor? Då kan tjänsten som orderadministratör hos Gösta Jacobsson & Co vara något för dig. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en orderadministratör till Gösta Jacobsson & Co. Bolaget är ett familjeföretag där alla hjälps åt och ställer upp för varandra. Bolaget grundades 1927 och säljer trävaror på export till kunder runt om i världen.

Som orderadministratör på Gösta Jacobsson & Co kommer du ingå i ett team som består av fem personer där du kommer bli den sjätte. Du kommer dela kontor med en kollega och det är viktigt att du är bekväm med hundar då detta förekommer på kontoret.

Arbetstiderna är flexibla och vi söker dig som kan arbeta ca 16 h/veckan, gärna utspritt på flera arbetsdagar. Vidare kommer arbetet utföras från Göta Jacobsson & Cos kontor men det finns även möjlighet att i viss mån arbeta hemifrån. Kontoret är beläget i Arkipelagens Företagscenter i Sisjön, lokalerna är ljusa och moderna och delas med ca 250 andra bolag.

Initialt kommer du få mycket stöttning och det finns alltid någon att fråga, detta för att du ska komma in i dina arbetsuppgifter på bästa sätt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gösta Jacobsson & Co. Uppdraget är på deltid under terminerna, samt heltid under ca fyra veckor i sommar, och sträcker sig ca sex månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du stötta upp bolagets säljare och arbeta med varierande arbetsuppgifter med fokus på administration inom allt ifrån order till färdig lervarans. Du kommer ha kontakt med kunder och leverantörer från hela världen. Ofta är dessa återkommande och är kontakter bolaget känner sedan tidigare. Eftersom du kommer att ha internationella kontakter sker all kommunikation på engelska.

Du kommer till exempel att arbeta med:
  • Orderhantering
  • Fakturering
  • Exportdokumentation
  • Beställning av transporter
Vi söker dig som
  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Studerar på universitet eller högskola och har minst ett år kvar av din utbildning
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då kommunikationen sker på dessa språk
  • Har en vana att arbeta i Excel samt Windows
Det är meriterande om du:

* Tidigare har arbetat i en serviceroll

I denna process ser vi mycket till personlig lämplighet. Därför bör det tydligt framgå i din ansökan varför just du skulle passa för denna tjänst.

Som person är du orädd och har lätt att anta nya arbetsuppgifter, även om de är nya och okända. Du är serviceinriktad och skapar relation med andra genom att snabbt inge förstående. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ, såväl verbalt som i skrift, då du kommer ha många kontaktytor i tjänsten. Eftersom att det är en administrativ tjänst är det även viktigt att du är noggrann i ditt arbete.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Gösta Jacobsson här.