Studerande inom elektro eller kraft sökes för meriterande extrajobb!

Studerande inom elektro eller kraft sökes för meriterande extrajobb!

Är du studerande och vill få meriterande arbetslivserfarenhet redan under studietiden? Uppskattar du ett arbete där administrativa uppgifter varvas med praktiska moment? Då bör du läsa vidare! Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en student inom elektro alternativt elkraft för ett spännande uppdrag på expansiva ESAB.

ESAB är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Deras lösningar är välkända i hela världen för sin innovation. De är utvecklade med hjälp av återkoppling från deras kunder och byggda med den kompetens och den solida erfarenheten som återfinns hos en global branschledare. ESAB finns representerade i länder världen över och har tillverkningsanläggningar på fyra kontinenter. På ESABs kontor i Göteborg är det i dagsläget 250 stycken medarbetare där goda samarbeten och innovation står i centrum. När du påbörjar tjänsten kommer du att få en mentor som kommer att ge dig en gedigen introduktion till såväl företaget som arbetsuppgifterna, detta för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ESAB. Uppdraget kommer att vara på deltid.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du primärt att arbeta i ESABs el-labb. I labbet kommer du att ha ett nära samarbete med sju andra kollegor för att skapa ett så modernt och effektivt labb som möjligt. För rätt person finns det möjlighet att utveckla och påverka rollens arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta cirka 5-10 timmar i veckan och det går således utmärkt att kombinera med dina studier.

Du kommer till exempel att:
 • Strukturera upp komponenterna i labbet genom att ta fram en komponentsnurra
 • Utföra praktiska moment såsom lödning
 • Dokumentera och registrera diverse verktyg i labbets instrumentpark samt beställa in komponenter
Tjänsten passar dig som vill få en unik inblick hur det fungerar i ett modernt el-labb. Med tanke på att ESAB arbetar med hela produktcykeln kommer du även få insikt i produktutvecklingens alla områden. Vidare trivs du i en roll där du får möjlighet att utföra praktiska moment.

Vi söker dig som
 • Studerar en el-inriktad utbildning på högskola/universitet och har minst ett år kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används inom företaget.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll samt har god vana av praktiska elmoment.

Som person är du en självgående, arbetsam och konsultmässig person. Du fungerar bra i en självständig roll samtidigt som du är social och bra på att samarbeta. Vidare trivs du i en roll där du ges möjlighet att ta egna initiativ och på så vis utveckla din roll.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 5-10 timmar per vecka
 • Lön: Timlön
 • Placering: Lindholmen, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ESABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ESAB är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Deras lösningar är välkända i hela världen för sin innovation. De är utvecklade med hjälp av återkoppling från deras kunder och byggda med den kompetens och den solida erfarenheten som återfinns hos en global branschledare. ESAB finns representerade i länder världen över och har tillverkningsanläggningar på fyra kontinenter.