Studerande ekonomiassistent till Tickster!

Studerande ekonomiassistent till Tickster!

Är du ekonomistudent och söker praktisk erfarenhet vid sidan av studierna? Tickster är ett växande företag inom underhållningsbranschen och söker nu en ekonomiassistent för ett nära samarbete med deras CFO. Här får du möjlighet att avlasta med samtliga delar inom ekonomi, vässa dina systemkunskaper och dessutom själv vara med och forma rollen. Här finns dessutom chansen att efter studierna bli anställd på heltid! Låter det som något för dig? Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ambitiös och noggrann ekonomiassistent till Ticksters ekonomiavdelning med start helst innan jul. Tickster jobbar inom en väldigt rolig bransch, kanske har du själv någon gång köpt festivalbiljetter eller liknande hos dem?

Hos Tickster får du möjligheten att skaffa goda erfarenheter genom ett nära samarbete med deras CFO. Du kommer att arbeta på deras kontor i Vasastan i centrala Göteborg och bli en del av en familjär arbetsmiljö och ett gott samarbete med övriga kollegor. Du jobbar till en början 1 dag i veckan, för att senare mot hösten trappa upp till 2-3 dagar per vecka. Du bestämmer tillsammans med din chef vilka dagar som passar bäst.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tickster. Uppdraget kommer att vara på deltid 6 månader framåt och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. På sikt finns även möjligheten att bli anställd på heltid efter dina studier.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos Tickster kommer du att ha förmånen att arbeta nära deras CFO med löpande ekonomiarbete. I dagsläget är det bara ekonomichefen som arbetar med ekonomin och du kommer därför få en viktigt roll i att avlasta honom.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med löpande fakturahantering och leverantörsreskontra
 • Bokföra utlägg och reseräkningar
 • Ta fram underlag för olika konton
 • Arbeta i Fortnox och Excel
Tjänsten passar dig som har någon tidigare erfarenhet inom ekonomi och vill samla på dig meriterande erfarenhet från ett växande bolag inom nöjesbranschen.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi på eftergymnasial nivå i dagsläget
 • Har tidigare erfarenhet av affärssystem och Excel
 • Har någon tidigare erfarenhet av ekonomiarbete
 • Har god kommunikativ förmåga i det svenska och engelska språket både i skrift och tal
Det är meriterande om du har jobbat med Fortnox tidigare.

Som person är du strukturerad och noggrann. Vidare är du flexibel och trivs med att ta egna initiativ för att ta dig an nya utmaningar och utvecklas i din roll. Du har ett brinnande intresse för ekonomi och är duktig på att snabbt sätta dig in i nya system.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 2-3 dagar i veckan
 • Lön: Timlön
 • Placering: Vasastan, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ticksters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tickster är ett företag inom nöjes- och evenemangsbranschen som säljer biljetter och är mellanhanden till sina kunder. De står inför en stor digitaliseringsfas där de också ska expandera till Norge och Danmark, ett spännade 2019 väntar! Läs mer på hemsidan om detta roliga företag!