Studerande Marknadskoordinator till innovativa Adnavem!

Studerande Marknadskoordinator till innovativa Adnavem!

Brinner du för digital marknadsföring och är student inom området? Är du en kreativ självgående person som med nyfikenhet och engagemang tar dig an nya utmaningar? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill ha ett meriterande deltidsjobb med möjlighet till heltidsanställning efter examen på ett innovativt företag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en studerande Marknadskoordinator på deltid till Adnavem. Adnavem är ett start-up bolag inom den globala logistik- och transportindustrin och utmanar, genom sin digitaliserade marknadsplats, det traditionella sättet som företag köper sina transporter på. Marknadsplatsen gör det möjligt för företag att på ett enkelt och smidigt sätt söka, planera och boka sina transporter online genom att ge dem direktkontakt med leverantörer.

Adnavem expanderar och söker nu efter nästa stjärna till sitt team. De söker en kreativ och orädd student inom digital marknadsföring eller liknande som vill arbeta deltid som Marknadskoordinator. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor på marknad och sälj och din huvuduppgift är att skapa relevant innehåll och publicera på bolagets digitala kanaler.

Adnavem har sitt kontor på kontorshotellet Convendum mitt på Avenyn i Göteborg. Du kommer att vara en del av teamet i Göteborg som består av 8 personer, utöver dessa är även 3 kollegor lokaliserade i Shanghai. Du kommer att arbeta ca 1-3 dagar i veckan, vilka dagar och tider som passar dig bäst bestämmer ni från vecka till vecka. Tiderna är flexibla och det finns även möjlighet för dig att arbeta hemifrån utanför kontorstider. Det finns också möjlighet att arbeta heltid under lov och liknande. Stämningen på bolaget är härlig med mycket energi och driv där man ställer upp för varandra och har kul på jobbet!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Adnavem. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och arbeta på heltid efter examen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Marknadskoordinator på Adnavem arbetar du med inbound marketing tillsammans med dina kollegor på marknad och sälj. Du skapar relevant innehåll för att nå ut till befintliga och potentiella kunder med syfte att skapa leads för bolagets säljare. Adnavem tror på kraften i sociala medier och digital kommunikation och ditt jobb kommer att vara att skapa innehåll till dessa i form av allt från text till filmklipp till illustrationer. Du och ditt team arbetar efter konkreta mål och tillsammans skapar ni vägen för att nå målen. Till er hjälp har ni ett CRM-system som det läggs stor vikt vid. Du kommer att rapportera till CCO:n.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara tillsammans med teamet på marknad och sälj för att skapa leads.
 • Skapa och publicera relevant innehåll via Adnavems kanaler, ex sociala medier, blogg och hemsida.
 • Analysera kundbeteende, skapa och implementera kampanjer samt mäta resultat och rapportera till ledningen.
Utvecklingsmöjligheterna för tjänsten är stora då du får värdefull praktisk erfarenhet kopplat till dina studier. Eftersom att företaget är nystartat finns stora möjligheter att påverka och komma med nya idéer på en innovativ arbetsplats med högt i tak.

Vi söker dig som
 • Är under pågående utbildning inom digital marknadsföring, digital kommunikation, eller liknande med minst en termin kvar.
 • Har kunskap inom minst två av följande verktyg: InDesign, Photoshop, Illustrator.
 • Kan kommunicera obehindrat i tal och skrift i både svenska och engelska.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll.

Som person är du utåtriktad och tar dig an nya utmaningar med stort engagemang. Du kan driva ditt egna arbete framåt och tycker att det är roligt att arbeta utan givna ramar och riktlinjer. Du är orädd och vågar bidra med nya idéer på ditt kreativa och initiativrika sätt. Du trivs i att arbeta tätt tillsammans i team och sprider positiv energi till de runt omkring dig!

Övrig information
 • Start: December eller enl. överenskommelse
 • Omfattning: Deltid, 1-3 dagar i veckan
 • Lön: Timlön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Adnavems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adnavem är en marknadsplats med unika algoritmer som effektiviserar hur företag planerar och köper transporter. De gör det möjligt för företag att söka, planera och boka sina transporter online genom att ge dem direktkontakt med valda leverantörer. Genom att effektivisera bort mellanhänder och få full insyn i transportkejdan kan transportköparen säkerställa vem som hanterar godset, få mer kontroll och samt kunna jämföra priser på sitt transportköp.