Studerande First Level IT support till Beiersdorf!

Studerande First Level IT support till Beiersdorf!

Är du en student med ett stort intresse för IT? Brinner du att hjälpa andra och gör det med en service i toppklass? Då kan detta vara något för dig! Bieiersdorf söker just nu en first line support. Sök idag och få chansen att utvecklas inom IT i ett ledande hudvårdsföretag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en first line supporttekniker på deltid till Beiersdorf. Bolaget är ett globalt ledande hudvårdsföretag med över 150 dotterbolag över hela världen. De arbetar med varumärken som NIVEA, Eucerin och Hansaplast och etablerar närvaro på tillväxtmarknader runt om i hela världen.

Som first line support hos Beiersdorf är du placerad i deras nordiska huvudkontor mitt i centrala Göteborg tillsammans med ungefär 60 andra medarbetare i en trivsam och öppen miljö. Du, din närmsta chef och en annan student utgör det IT team som finns på kontoret och era andra IT kollegor sitter i England. Tjänsten medför support för norden och England som en region och det finns möjligheter att resa till andra kontor när tillfälle ges. Vidare innebär tjänsten stor möjlighet att utvecklas i en bred IT roll där du kan lära dig mycket om mycket i ett stort och framgångsrikt företag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Beiersdorf. Uppdraget kommer att vara på deltid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som first line support hos Beiersdorf är din huvuduppgift är att ge service och support internt till dina kollegor. Problem av svårare karaktär skickas vidare till second line support.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta användarhantering och behörigheter internt
 • Hantera installation av datorer
 • Supportera ärenden kring Audio/Video system inför möten
 • Arbeta med olika interna projekt
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för IT och vill skaffa dig värdefull erfarenhet inom området. Det är av stor vikt att du är lösningsorienterad och serviceminded eftersom ditt mål är att lösa andras problem och utmaningar på bästa sätt med en positiv inställning.

Vi söker dig som
 • Har ett brinnande intresse för IT och en stor vilja att lära dig nya interna system
 • Är student och läser en IT/teknisk utbildning
 • Vill och kan arbeta i snitt två dagar per vecka parallellt med dina studier
 • Kan kommunicera på svenska och engelska obehindrat då båda språken används på företaget.
Det är meriterande om du har
* Erfarenhet inom IT

Som person är du en positiv, social och utåtriktad person som uppskattar att arbeta med människor och service. Du har en god samarbetsförmåga som trivs när du får möjlighet att utveckla din kompetens brett i varierande arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du är tekniskt duktig och att du är väldigt intresserad av att lära ännu mer! Du trivs med att arbeta i en roll med mycket eget ansvar där du värdesätter en god struktur och flexibla arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Terese Karlsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beiersdorf önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beiersdorf är baserat i Göteborg och har cirka 60 anställda och grundades 1946. Med varumärken som NIVEA, Eucerin, Hansaplast, Dubbeldusch och Atrix har de ett tydligt fokus på deras kunders behov. Beiersdorf AB är ett av över 150 internationella dotterbolag till kosmetikföretaget Beiersdorf AG, som är baserat i Hamburg, Tyskland. I över 130 år har de strävat efter att uppfylla deras kunders individuella behov och de anses ha skapat modern hudvård. Deras internationella framgång grundas på deras expertis inom forskning och utveckling, deras innovativa produkter och starka varumärken. Beiersdorfs NIVEA är världens främsta hudvårdsmärke.