Studerande Digital Marknadsförare till stort företag i liten förpackning!

Studerande Digital Marknadsförare till stort företag i liten förpackning!

AG Trailer ska satsa på sin digitala marknadsföring och ta in en person på deltid som kommer ansvara för projektet. Om du studerar inom marknadsföring och vill ta dig an en roll där du får agera expert inom området, ska du söka den här tjänsten direkt! Här kommer du tillhöra ett engagerat team där man ställer upp för varandra och tacklar utmanande arbetsuppgifter tillsammans. Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

AG Trailer är ett företag med omkring sju personer på kontoret här i göteborg som alla har olika ansvarsområden inom bland annat försäljning och ekonomi eller uthyrning. Storleken på kontoret har gjort att en naturlig atmosför av att alla hjälper alla har skapats.

AG Trailer står i skedet att utveckla sin marknadsföring, främst med sociala medier, eventnärvaro eller vart man ska synas digitalt och behöver stärka upp med en digital marknadsassistent på deltid.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AG Trailer. Du kommer arbeta en dag i veckan med flexibilitet för att anpassa arbetstid utefter dina studier.

Du erbjuds

* En tjänst där du frå fria tyglar att utveckla den digitala marknadsföringen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med SEO
 • Komma med idéer på marknadsaktiviteter via sociala medier
 • Utveckla och ta initiativ till nya sätt att synas genom deras digitala kanaler
Tjänsten passar dig som brinner för marknadsföring och redan under studierna vill ta möjligheten att ansvara för den digitala marknadsföringen. Vi ser gärna att ni skickar med en portfolio på tidigare arbete tillsammans med er ansökan.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom Media- och kommunikation/marknadsföring
 • Skriver och talar obehindrat såväl svenska som engelska.
 • Har erfarenhet och kunskap av att arbeta med sociala medier
Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av Google Analytics.

Som person är du:
 • Kommunikativ
 • En problemlösare
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca en dag i veckan
 • Placering: Hisings Backa
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se