Studentjobb som butikssäljare på Landvetter!

Studentjobb som butikssäljare på Landvetter!

Är du en flexibel student som vill arbeta som butikspersonal i en internationell miljö? Vi söker dig som vill vara med och bidra till företagets framgång på Landvetter Flygplats. Rekrytering sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en engagerad butikssäljare till deras retailbutik på Landvetter flygplats. Anställningen är långsiktig med start är så fort som möjligt.

Omfattningen är mellan 8-15 timmar per vecka vilket motsvarar 1-2 skift. Du kommer arbeta utifrån ett löpande schema som läggs månadsvis där passen är fördelade på 7 dagar i veckan, under deras öppettider: 05.30-21.30. Det är därmed viktigt att du är flexibel i ditt schema samt har möjlighet att ta dig ut till Landvetter under dessa tider.

Vid eventuell anställning kommer du genomgå en säkerhetsutbildning som måste vara godkänd innan start, detta kan ta cirka 3-4 veckor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare kommer du att arbeta med att ge förstklassig service till butikens kunder. Du kommer att arbeta i ett team som tillsammans arbetar med att driva företagets butik på flygplatsen.

Dina arbetsuppgifter utgörs till största delen av service där du bemöter och hjälper butikens kunder. Att vara påläst kring produkterna och arbeta aktivt med merförsäljning är även en viktig del av tjänsten samt att se till att butiken är välorganiserad.

Du kommer till exempel att:
 • Ge service till butikens kunder
 • Varuplock, inventering och butiksadministration
 • Jobba med skyltning och varuexponering
Vi söker dig som
 • Är student på högskola eller motsvarande och har ett flexibelt schema.
 • Kan ta dig ut till Landvetter under angivna arbetstider, du har således tillgång till eget transportmedel
 • Har erfarenhet från serviceyrket.
 • Vi ser gärna att du har ett intresse för elektronik och produkter i framkant.
 • Du drivs av att arbeta med service och försäljning.
Efterfrågade specifika kompetenser:
 • God serviceförmåga
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • Vilja att lära mer inom elektronik
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom en elektronik/teknik-kedja men inte ett krav. Andra språk är även meriterande.

Du är ambitiös och motiverad till att alltid göra ditt bästa och prestera på topp. Då du ständigt kommer att samarbeta med dina kollegor är det viktigt att du är lyhörd, flexibel och prestigelös. Arbetet ställer höga krav på din flexibilitet pch förmåga att ställa upp för kollegor.

Då tjänsten är belägen på Landvetter Flygplats och innebär arbete både sent och tidigt på dygnet enligt schema är det en fördel om du har tillgång till bil. Flygbussarna går frekvent.

Skriv en kärnfull motivering till varför du passar för uppdraget! Start omgående, så sök redan idag!
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med försäljning av ledande produkter inom elektronik och travel accessories och har verksamhet på flygplatser i flera länder i Europa. Företagets produkter utgörs av kända märken (så som Apple, Bose, Canon, GoPro, Monster, Nikon, Sony, Samsung mm.) som presenteras genom ett mycket inspirerande butikskoncept för kunder på flygplatsen. Allt från hörlurar och surfplattor till kameror och andra travel accessories mm.