Studenter sökes till meriterande sommarjobb inom service, koordinering och problemlösning!

Studenter sökes till meriterande sommarjobb inom service, koordinering och problemlösning!

Är du student och söker efter ett utvecklande sommarjobb? Trivs du samtidigt i en roll med mycket kundkontakt? Som en del av vår studentpool hos Transtema Network Services får du möjlighet att arbeta heltid under sommarmånaderna. Därtill finns det mycket goda möjligheter att fortsätta med arbete två dagar i veckan under kommande studieterminer!

Information om uppdraget

Nu söker vi efter nya medarbetare till vår studentpool hos Transtema Network Services! Studentpoolen som du blir del av arbetar på Service Operation Center, en avdelning som hanterar allt från inkommande ärenden till planering och koordinering av arbeten ute i fält. Transtema Network Services arbetar med bygg, drift samt underhåll av nätinfrastruktur. Klicka dig in på Transtema Network Services hemsida och läs mer om deras verksamhet!

Uppdraget passar dig som studerar och vill kombinera dina studier med ett meriterande extrajobb på heltid under sommarmånaderna. Har du minst 2 år kvar av dina studier, finns dessutom mycket goda möjligheter att fortsätta minst två dagar i veckan under kommande terminer. Därtill att arbeta mer sammanhängande under jul och andra ledigheter. Under terminerna får du möjlighet att själv önska vilka dagar 2 dagar i veckan du vill arbeta.

Arbetet är förlagt mellan 06:30-18:00 i fräscha lokaler i Jonsered dit du tar dig enkelt med tåg, buss eller bil. Vanligtvis arbetar du åtta timmar per arbetsdag, exempelvis mellan 06.30-15.00, 08.00-16.30 eller 9.30-18.00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transtema Network Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Transtema Network Services.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i vår studentpool kommer du att hantera inkommande ärenden från kunder och tekniker som är ute i fält. Detta innebär att du får en roll med många kontaktytor, såväl internt som externt.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Bistå med support kring telenät och fibernät via telefon, chatt och mail
 • Bevaka pågående ärenden
 • Tidsboka besök med kunder
 • Återkoppla kunder med driftinformation
Tjänsten passar dig som förstår vikten av god service och som samtidigt trivs i en koordinerande och servicerelaterad roll.

Vi söker dig som
 • Studerar på minst 50% på en eftergymnasial utbildning och har minst 2 år kvar på dina studier
 • Är tillgänglig för heltid under sommarmånaderna samt minst två dagar i veckan under kommande terminer. Schemat läggs löpande med 2 veckors framförhållning där du själv anger hur och när du kan jobba
 • Har någon form av tidigare erfarenhet av service, exempelvis inom kundtjänst
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av telekombranschen.

För att trivas i rollen tror vi att du är en peson som är nyfiken och trivs med att ta dig an och analysera problem. Samtidigt som du är lyhörd och arbetar bra med andra människor. Du har en stark känsla för service och är professionell i din kommunikation då du dagligen har kontakt med både externa och interna parter, som exempelvis kunder och tekniker. Det krävs att du har en förståelse för kundens upplevelse och finner en drivkraft i att ge alla kunder och medarbetare högkvalitativ service. Du agerar även lugnt och kontrollerat i stressiga situationer. Du tar ansvar för dina arbetsprocesser, du erkänner dina eventuella misstag och drar lärdom ifrån dem.
Det är centralt att du har ett flexibelt förhållningssätt. Hur schemat är förlagt kan komma att variera och du måste klara av att kombinera arbetet med dina studier. Du förväntas också kunna ställa upp med kort varsel för att täcka behov vid exempelvis sjukdom.

Övrig information
 • Start: Maj
 • Omfattning: Heltid under sommarmånaderna samt deltid, minst 2 dagar i veckan under studieterminerna
 • Lön: Timlön
 • Placering: Jonsered, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Transtema Network Services arbetar med utbyggnad, installation och underhåll av telekommunikationslösningar. De är idag drygt 740 medarbetare. Läs mer på Transtema Network Services hemsida.