Student sökes till kortare uppdrag på ISS!

Om jobbet

Är du student och tillgänglig att arbeta heltid 8 dagar i november? Vill du dryga ut studentkassan och samtidigt utöka ditt nätverk? Då kan detta vara tjänsten för dig! Läs vidare och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för ISSs räkning en lagermedarbetare för att täcka upp under 8 dagar i november.

Du kommer att arbeta hos ISS's kund ICA som har sina lokaler i Kallebäck. ICA Kallebäck har ett kontor med tillhörande lager som kallas utställningslokal. Där placeras de varor som berör allt förutom mat och skall fungera som utställningsexemplar i butikerna. Exempel på varor är inredning, köksutrustning och belysning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare ansvarar du för att ta emot gods samt köra ut detta till rätt enheter i lokalen. Det kan även bli aktuellt att vid behov stötta upp i receptionen.

Du ansvarar även för att hålla rent och snyggt för att upprätthålla en hög standard på lagret.

Vägen in för dig

Här har du möjlighet att samla erfarenhet som ger dig ytterligare en merit på ditt CV. Tjänsten erbjuder också en fot in på Academic Work där du i framtiden kommer att ha möjlighet att ansöka till och delta i fler spännande uppdrag via oss.

Vi söker dig som
  • Är student på högskola/universitet.
  • Har tidigare erfarenhet av service.
  • Är obehindrar i svenska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.
Det är meriterande om du:
  • Har truckkort.
  • Tidigare har arbetat på lager eller med godsmottagning.
Som person är du flexibel och prestigelös inför de arbetsuppgifter du tar dig an. Du brinner för att leverera god service och har förmåga att ge det lilla extra i varje möte. Vidare har du förmåga att lyfta blicken för att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ i ditt arbete. Till sist är du även ansvarstagande då du arbetar ensam på lagret och det är viktigt att du känner dig bekväm med det.

Övrig information
  • Start: Upplärning 8-10/11 och sedan arbetar du självständigt 13-17/11.
  • Omfattning: Heltid, kl 06-14
  • Placering: ICA Kallebäck
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag inom outsourcing och facility management.