Student sökes till administrativ tjänst på Kärcher!

Student sökes till administrativ tjänst på Kärcher!

Är du student och på jakt efter ett administrativt extrajobb? Är du självgående och ansvarsfull men samtidigt vill vara en del av ett härligt team? Kärcher söker nu dig som kan stötta upp med administrativa uppgifter under 2 dagar i veckan. Ansök redan idag, då vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kärchers räkning en administatör på deltid till sin serviceavdelning i Göteborg. Du kommer att arbeta i en varierande roll för att avlasta ordinarie personal med administrativa uppgifter. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kärcher. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcker sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Kärcher utvecklar och tillverkar över 3.000 olika rengöringsutrustningar och erbjuder eftermarknadsservice, tjänster och instrument för driftsoptimering samt affärsstyrning. I rollen som administratör kommer du arbeta för att stötta deras serviceavdelning med diverse arbetsuppgifter.

Du kommer exempelvis att:
 • ta emot samtal från företagskunder
 • gå igenom serviceavtal
 • registrera ärenden gällande reperationer i SAP
 • sköta hantering av verkstadsmailen
Vidare kan det även bli aktuellt att stötta upp i butiken som ligger intill verkstaden.

Vi söker dig som
 • är student på eftergymnasial utbildning
 • har möjlighet att arbeta 2 pass i veckan
 • har erfarenhet av självständigt arbete
 • för dig obehindrat på svenska samt engelska, då det krävs för kommunikation med kunder och kollegor
Som person är du självgående, serviceinriktad och har enkelt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är även meriterande om du har erfarenhet av SAP eller liknande affärssystem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan med flexibelt schema
 • Arbetstider: Kl. 07:00-16:00.
 • Placering: Hisings Kärra, Göteborg
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kärchers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kärcher växer starkt och har placerat sig på välrenommerade Universitet St Gallens Global Family Business Index som det 463:e största familjeföretaget i världen. Idag har Kärcher 11.350 anställda dvs ytterligare 7% anställda sedan bedömning och fortsatt stark tillväxt som världens största leverantör av rengöringsutrustningar. Kärcher utvecklar och tillverkar över 3.000 olika rengöringsutrustningar och erbjuder eftermarknadsservice, tjänster och instrument för driftsoptimering och affärsstyrning jämte applikationskompetens med egna dotterbolag i 66 länder över hela världen.