Student sökes som administratör till RaySafe!

Student sökes som administratör till RaySafe!

Söker du ett meriterande sommar- och extrajobb? Trivs du i en administrativ roll och vill arbeta på ett växande internationellt företag? Vi söker en student som ska arbeta som Customer Service Administratör på RaySafe. Det är ett bra långsiktigt extrajobb med möjlighet att arbeta heltid under ledigheter och sommar.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Customer Service Administratör till RaySafe

Du kommer bland annat att arbeta med orderregistrering i företagets affärssystem Oracle. Du kommer att ingå i ett välfungerande team med både heltid och deltidsanställda. RaySafes kontor är placerat i Billdal och du tar dig enkelt dit på cirka 30 minuter med kollektivtrafiken. Detta är ett långsiktigt extrajobb med möjligheter att jobba mer för att täcka för sjukdomar och ledigheter så som under sommaren.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RaySafe. Uppdraget kommer att vara på deltid.

Arbetsuppgifter

Som Customer Service medarbetare kommer du att arbeta i en internationell miljö. Ditt team är en grupp kompetenta medarbetare som pratar tyska, engelska, franska och japanska. Du kommer att arbeta 2-3 pass i veckan samt heltid under sommaren.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för service och sales orderregistrering
 • Arbeta med frågehantering mot kund gällande ovanstående orderregistrering i affärssystemet Visma
 • Fakturering och påminnelsehantering
Tjänsten passar dig som är intresserad av att få ytterligare arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten och företaget. Med tiden kommer du även kunna ta dig an mer ansvar och få alltmer utmanande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Är student och studerar vid högskola/universitet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst ett år kvar på dina studier
 • Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.
 • Har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan samt heltid under sommaren
 • Har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och att du har erfarenhet av affärssystemet Oracle.

Som person är du självständig, flexibel och positiv. Vi tror att du är duktig på att strukturera och organisera ditt arbete. För att kunna arbeta självständigt krävs det att du är informationssökande - att du själv kan leta efter svar på problem om ingen hjälp finns tillhands. Vidare är du prestigelös och kan både hugga tag i svårare och enklare arbetsuppgifter som måste utföras. Vi tror att du trivs på ett företag som växer och ständigt vill utvecklas och förändras.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt ök.
 • Omfattning: 2-3 pass i veckan (mån-fre) under kontorstid.
 • Placering: Billdal
 • Lön: Timlön
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RaySafe är ledande inom mätning av strålning och verkar på en internationell marknad. RaySafe utvecklar produkterna och kalibrerar instrumenten på huvudkontoret i Billdal. Applikationerna innefattar kvalitetskontroll av röntgenapparater men även strålskydd av personal.