Student och nyfiken på personal & rekrytering? Vi söker fler Staffing & Recruitment Assistants

Student och nyfiken på personal & rekrytering? Vi söker fler Staffing & Recruitment Assistants

Vill du få in foten på ett växande, framgångsrikt bolag där kulturen präglas av ambition och utveckling? Nu har du chansen att kombinera dina studier med ett meriterande extrajobb hos oss på Academic Work inom rekrytering & personal. Vi söker dig som älskar service och kontakt med andra människor!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu två ambitiösa studenter för start omgående som vill skaffa sig värdefulla erfarenheter inom rekrytering och personaladministration inom omådet IT. Som Staffing & Recruitment Assistant i IT-teamet kommer du att stötta teamet i deras rekryteringsprocesser och dagliga arbete med konsulter och kandidater. Du arbetar med varierade uppgifter inom alla faser av rekryteringsprocessen tillsammans med både assistentkollegor och ditt teams Consultant Managers.

Arbetsuppgifter

Som Staffing & Recruitment Assistant har du en viktig roll i att stötta våra konsultchefer och rekryteringskonsulter i deras arbete. I första hand kommer du vara sysselsatt med att:
 • Ansvara för urvalsprocesser och CV-selektering
 • Kontakta kandidater och göra telefonintervjuer
 • Ta referenser via telefon
 • Skapa annonser och affischer för aktuella tjänster
 • Skriva kandidatpresentationer till kunder
 • Hjälpa till med lönehantering och arbetsgivarintyg
På sikt kommer du också hålla i intervjuer och ta ett större ansvar för hela rekryteringsprocesser. Tjänsten som Staffing & Recruitment Assistant ger dig värdefull insikt i olika roller och företag inom många olika branscher. De flesta av våra assistenter får sitt första heltidsjobb hos oss eller hos någon av våra kunder. Så det här kan mycket väl vara första steget i din framtida karriär.

Är du nyfiken på att veta mer? Då kan du kika in här och läsa om en av våra assistenter, Amandas, erfarenhet av att arbeta inom Academic Work och bland annat i rollen som Staffing & Recruitment Assistant.

Vi söker dig som
 • Läser en akademisk utbildning inom exempelvis personal, ekonomi eller motsvarande och har minst 1,5 år kvar på dina studier
 • Har tidigare erfarenhet från roller med fokus på service och administration och framförallt eget initiativtagande och ansvar
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska då tjänstens arbetsuppgifter kräver det
Som person är du initiativtagande och kvick, och du hugger gärna i där det behövs. Du ser vad som behöver göras och är problemlösande. Vidare är du en ambitiös och driven energispridare som tar ansvar och ger det lilla extra i ditt arbete.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö och för att trivas i rollen är du serviceinriktad, effektiv och du trivs när tempot är högt. Du har vana av att hantera många saker samtidigt och av att arbeta under tidspress. Du tar dig gärna an nya uppgifter och att arbeta självständigt och bidra med dina åsikter ser du som självklart.

I gengäld för ditt engagemang erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter och en chans att klättra internt på sikt.
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Extra, ca 2 dagar/vecka
 • Arbetstider: Kontorstider kl 08-17
 • Placering: Göteborg
 • Lön: Timbaserad
* Urval: Sker löpande sök tjänsten direkt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitiongbg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.