Student med intresse av arbete med sociala medier

Student med intresse av arbete med sociala medier

Vill du vara med och stärka Frölunda Torgs varumärke? Är du serviceminded och har tidigare erfarenheter av arbete med sociala medier? Trivs du dessutom med att arbeta i nära relation till butikerna där du till stor del är ute på torget? Nu söker Frölunda Torgs marknadsavdelning en person på deltid med fokus på att agera Floor Manager och samtidigt styrka deras varumärke genom social och digital medier. Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

På Frölunda Torg arbetar marknadsteamet dagligen med att locka besökare och har vi flera tillfällen vunnit priser för sitt arbete. Med lite omfördelat ansvar i teamet behöver de nu komplettera med en student som arbetar ute på torget i tät dialog med butikerna med fokus på sociala medier som Floor Manager. Tjänsten är på deltid om två dagar i veckan och passar dig som är student med flexibelt schema. Arbetstiderna är primärt belagda måndag - fredag, men även helger och kvällar kan förekomma beroende på event och happenings på Frölunda Torg. Under sommaren förväntas du kunna jobba mer än två dagar i veckan för att kunna täcka upp för semestrar.

Du erbjuds
 • Ett meriterande extrajobb för dig som vill utvecklas inom sociala medier.
 • En roll med stort ansvar där du arbetar i nära relation till hyresgästerna.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du arbeta i nära relation till teamet men också arbeta tillsammans med butikerna på torget för att skapa content till deras digitala- och sociala medier. Det innebär att du både är på plats på kontoret men primärt är ute i butikerna för att skapa innehåll och arbeta kreativt mot deras marknadsförings-plan. Vi lägger stor värdering i ditt driv och din förmåga att ta initiativ då det är vinnande kompetenser i rollen.

I rollen kommer du:
 • Arbeta i nära dialog och samarbete med våra hyresgäster dvs butikerna på torget för att skapa content.
 • Arbeta med underhåll och skapandet av nyhetsflödet i vår interna personalapp Backstage.
 • Arbeta enligt teamets dagliga todo och rapporterar till teamets marknadsassistent som ansvarar för digitala och sociala medier.
Vi söker dig som
 • Studerar på en eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknadsföring med minst 1 år kvar på dina studier.
 • Vi ser att du kan enklare program som InDesing och Adobe och kan själv göra enkla banners och annonser. Att du är van att hantera bildredigeringsverktyg och kan publicera bilder utifrån Frölunda Torgs tonalitet.
 • Kan arbeta två dagar i veckan, fördelat mellan måndag och fredag.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det används i den dagliga dialogen med kollegor, hyresgäster och gäster.
Som person är du:
 • Självgående
 • Flexibel och prestigelös
 • Initiativtagande
Du som går vidare i processen kommer som en del av urvalet att behöva uppvisa ett arbetsprov. Information kring vad detta innebär samt när detta sker kommer du få reda på när du kommit vidare till det steget i processen.

Övrig information
 • Start: Februari/mars
 • Omfattning: Deltid, två tillfällen/vecka enligt överenskommelse med Frölunda Torg.
 • Placering: Frölunda Torg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frölunda Torgs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frölunda Torg ligger endast 15 minuter från centrala Göteborg, och erbjuder fantastisk shopping i 200 butiker. Vi har allt från senaste mode, heminredning, kosmetik till sportartiklar och elektronik. Här finns också många caféer och restauranger, och på vårt Salutorg har vi samlat massor av spännande godsaker och delikatesser.