Staffing Service Assistant till Academic Work

Staffing Service Assistant till Academic Work

Om du går igång på kommunikation, jublar du när du ställs inför en utmaning och har ordning i dina prioriteringar har vi ett extrajobb som skulle passa dig som handen i handsken. Vi tror verkligen att du skulle trivas hos oss och nu söker vi fler Staffing Service Assistants till vårt Göteborgskontor.

Information om uppdraget

Att vara assistent på Academic Work innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och en hel massa nya kontakter. I dialog med din närmsta chef få du möjlighet att planera dina arbetstider utifrån dina studier och kontorens behov. Assistenterna är vår framtid och viktigaste rekryteringsgrund, så det finns goda möjligheter att fortsätta växa inom organisationen även efter studietidens slut!

Som assistent på Academic Work har du en viktig roll för vår gemensamma målsättning och utveckling. Rollen ger utrymme för egna initiativ och ansvarstagande och ger dig en värdefull inblick i den rådande arbetsmarknaden. Du blir en del av en stark kultur som genomsyras av energi, hög ambition och mycket hjärta.

Som Staffing Service Assistant ingår du i vår bemanningsservice som ansvarar för våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Som Staffing Service Assistant har du en nyckelroll på kontoret med mycket kundkontakt, något som är unikt för tjänsten. Tillsammans med våra kunder planerar du framtida personalbehov, lägger scheman och koordinerar personal. Samtidigt agerar du kontaktperson för våra befintliga konsulter. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Du förväntas bemanna personal efter våra kunders behov, och täcka personalluckor med kort varsel. Tycker du om kommunikation, koordinering och problemlösning så är det här tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter.
 • Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov
 • Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet.
 • Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter.
 • Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt.
Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Är student med minst 3 terminer kvar. Gärna inom personal, ekonomi eller liknande men det är inget krav.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska.
 • Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter men det är inte ett krav.

Som Staffing Service Assistant har du en viktig roll speciellt utformad för våra största och viktigaste kunder. Tempot är tidvis högt, vilket ställer krav på din förmåga att hantera tidspress och lösa utmanande situationer som uppkommer med kort varsel. Då du är länken mellan kunden, konsulten och det interna teamet är en god kommunikativ förmåga en förutsättning för att skapa goda relationer och givande samarbeten.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan, 7-16
 • Lön: Timlön enligt avtal
 • Placering: Gullbergs Strandgata 15, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitiongbg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!