Specialistsäljare technical services till Atea

Specialistsäljare technical services till Atea

Drivs du av att skapa goda relationer, få stort förtroende och att hitta de bästa lösningarna till dina kunder? Vill du arbeta hos ett bolag som gjort fantastiska resultat och planerar att göra det framöver tillsammans med dig? Läs då vidare! Atea söker nu en specialistsäljare inom technical services som vill bli en del av deras lag i Göteborg. Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ateas räkning en specialistsäljare inom affärsområdet technical services med placering i Göteborg.

Atea erbjuder schyssta värderingar och en satsning på coachande ledarskap och medarbetarnas personliga utveckling och välmående. Kulturen präglas av framåtanda, humor och kamratskap och passar dig som söker en varm miljö där du samtidigt får växa och utvecklas.

Som specialistsäljare kommer du att ha ett nära samarbete tillsammans med kunderna, IT-branschens mest intressanta partners och med kollegor internt på Atea. Din närmsta chef blir Johanna, försäljningschef, som sitter i Örebro. Johanna är en coachande ledare som kommer att ge allt för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas och utvecklas i rollen.

Vid början av din anställning kommer du att få en gedigen introduktion i rollen och få gå bredvid säljare i bland annat Örebro och Stockholm, Du kommer som anställd hos Atea att bli erbjuden flera fina utbildningar för att möjliggöra utveckling vidare inom bolaget. Atea vill gärna se personer utvecklas internt på bolaget och detta kan du får göra både genom byte till annat affärsområde eller till annan roll.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Atea.

Arbetsuppgifter

Som specialistsäljare kommer du arbeta med att förvalta och växa på befintliga kunder. I rollen förväntas du hållas dig à jour med partners och ATS erbjudanden och tjänster för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna.

Du kommer till största delen vara ute hos kunderna för att förstå deras verksamhet och utmaningar. Kring varje kund kommer du att ingå i ett kundteam med dina kollegor för att kunna ge kunderna bästa möjliga service.

Du kommer till exempel att:
 • Förvalta befintliga kunder och deras avtal
 • Arbeta med affärsutveckling
 • Göra kundbesök
 • Vara en del av upphandlingar rörande service och support
Du kommer att göra cirka 4-5 kundbesök i veckan och det kommer att inkludera resor med övernattningar 2-4 gånger i månaden. Kunderna befinner sig i Västra Götalandsregionen och det finns möjlighet till tjänstebil i tjänsten.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Har flerårig arbetslivserfarenhet av försäljning
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då språken används dagligen
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat med tjänsteförsäljning
 • Har arbetat inom IT-branschen
 • Har certifieringar på Ateas strategiska partners, t ex Cisco, HPE
 • Har arbetat med upphandlingar
Att ständigt utvecklas är något du eftersträvar och du söker aktivt utmaningar. Du sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Samtidigt brinner du för att skapa goda relationer och motiveras av att lösa problem. Hos Atea går laget före jaget och ifall detta stämmer in även på dig träffar jag dig gärna för en intervju!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast månadslön samt årsbonus
 • Placering: Krokslätts Fabriker
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Hanna Malmsten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ateas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atea har ca 2 400 medarbetare i Sverige på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Läs mer om bolaget här.