Sommarvikariat som fastighetsskötare söker till centrala Göteborg!

Sommarvikariat som fastighetsskötare söker till centrala Göteborg!

Söker du ett sommarjobb under några veckor att dryga ut semesterkassan med? Är du en händig person som tycker om att ge bra service och vill arbeta självständigt i en omväxlande miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en vikarierande fastighetsskötare till sommaren. Vår kund är ett fastighetsbolag där du kan få möjlighet att arbeta med skötsel av fastigheter i centrala Göteborg i sommar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos HSB.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du arbeta med och ansvara för allmän skötsel av fastigheterna. Du kommer att utföra uppgifter som klippa gräset, sätta upp skåp, städa, avlopp och annat som kan uppkomma.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för allmän skötsel i fastigheterna
 • Gräsklippning
 • Rensa rabatter
 • Expeditionstid
Tjänsten passar dig som vill ha ett praktiskt och omväxlande sommarjobb. Uppdraget gäller mellan v.20-33 med arbetstid 7-16. Vissa dagar arbetar du 7-18 då du tar hand om ärendehantering som kommer in från hyresgästerna de sista timmarna.

Vi söker dig som
 • Är händig och trivs med praktiskt arbete
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta
Det är meriterande om du:

* Har tidigare efrarenhet inom fastighetsskötsel

Som person är du självgående och gillar att ta eget ansvar samt brinner för att ge bra service. Du gillar att få saker gjorda och är en problemlösare samt är social och har lätt för att ta kontakt med människor.

Övrig information
 • Start: 20 Maj
 • Omfattning: Heltid, 20 Maj - 17 Augusti
 • Arbetstid: Varierande mellan 7-16 samt fram till 18, 1-2 dagar i veckan
 • Placering: Utgår från Linnégatan alt. Vasagatan.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork