Sommarjobb för student som administratör till TNT

Sommarjobb för student som administratör till TNT

Är du student och intresserad av ett meriterande sommarjobb? Vi söker nu efter dig som vill arbeta administrativt inom logistik i en självgående roll och som brinner för struktur i ditt arbete. Låter detta som något för dig? Ta chansen och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för TNT:s räkning en ny administratör på deltid med start efter sommaren. Arbetstiderna för tjänsten är förlagda mellan 09.15 - 18.15 under vardagar och för den här tjänsten är det aktuellt med arbete på heltid under veckorna 24 - 32, med möjlighet att hoppa in extra vid behov under sensommaren och hösten.

I tjänsten kommer du att ingå i ett mindre team med härliga personer som stöttar Warehousepersonalen och chaufförerna i inkommande ärenden över mail och telefon.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administratör för TNT hjälper du intern personal och chaufförer med spårning av paket och leveransstatus. Din roll är att ta emot inkommande samtal och söka information i deras affärssystem, samt kontakta eventuella andra parter och när situationen krävs kommer du föra vidare ärenden till TNT:s kundtjänst.

Du kommer exempelvis att:
 • Hantera inkommande ärenden över mail och telefon
 • Delegera vidare ärenden till rätt avdelningar/personer
 • Ha kontakt med både chaufförer och åkerier, där du är den som ser till att rätt bil är på rätt plats
 • Ansvara för kostnadsrapportering
Tjänsten passar dig som har ett flexibelt studieschema och som trivs i en självgående roll. Vidare trivs du med att ta egna initiativ och beslut, samtidigt som du är serviceinriktad och hjälpsam.

Vi söker dig som
 • Studerar på en eftergymnasial nivå, med fördel inrikting mot logistik
 • Har tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet
 • Är obehindrad i det svenska språket, samt kan kommunicera på engelska
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i en administrativ eller serviceinriktad roll tidigare
 • Arbetat i en liknande bransch som den TNT verkar
Som person är du stresstålig, orädd och flexibel. För dig är struktur en självklarhet i ditt arbetssätt och du trivs med administrativa arbetsuppgifter.

För att arbeta hos TNT behöver du gå igenom en säkerhetsprövning då TNT ligger på ett säkerhetsklassat område. Det innebär att du kommer behöva skicka in arbetsintyg, studieintyg och liknande som bekräftar vad du har gjort de senaste 5 åren. Ditt CV behöver även vara uppdaterat med datum bredvid varje anställning och eventuella studier enligt modellen år-månad-dag. Har du frågor går det bra att höra av dig till oss på mail: gbgj01@academicwork.se

Övrig information
 • Start: Vecka 24
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Landvetter flygplats
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se