Sommarjobba som guide till Paddan Sightseeing

Sommarjobba som guide till Paddan Sightseeing

Vill du arbeta ombord som Guide på Paddan Sightseeing under juli och augusti? Som Guide hos Strömma får du träna på kommunikation och bemöta mycket människor i ditt dagliga arbete, en mycket värdefull kunskap att ta med dig senare i ditt arbetsliv. På denna uppskattade arbetsplats får du möjlighet att säkra sommarjobbet redan nu. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Strömma erbjuder upplevelser för livet där en av upplevelserna är Paddan Sightseeing, som erbjuder möjligheten för turister att lära känna Göteborg och åka runt till spännande platser i stan. Som guide till Paddan Sightseeing har du ett sommarjobb med rullande schema. Du kommer agera ambassadör och guida turister genom Göteborg. Här kommer du träffa människor från olika delar av världen och du kommer arbeta med att skapa minnen för livet.

Du erbjuds
 • Ett roligt och lärorikt sommarjobb
 • Att bli en del i ett härligt team och en inspirerande arbetsmiljö
 • En rolig arbetsplats med mycket företagsaktiviteter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Guide kommer du att arbeta med att erbjuda upplevelser till Göteborgs turister genom att guida dem genom Göteborgs kanaler. Du kommer att få en introduktion till uppdraget för att få bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb samtidigt som du har roligt under sommaren.

Vi söker dig som
 • Studerar på en eftergymnasial utbildning på minst 50 %
 • Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska
 • Tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom ett servicerelaterat yrke
Meriterande

* Tala ytterligare ett språk utöver svenska och engelska

Vid den har processen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet samt intresse för tjänsten.

Som person är du:
 • Relationsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Samarbetsförmåga
Vi söker dig som

Övrig information
 • Start: 1 juli
 • Omfattning: Sommarjobb, timmar utefter behov
 • Placering: Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strömma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Stromma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger, Ålesund och Berlin.