Sommarjobb som logistikkoordinator på marknadsledande logistikföretag!

Sommarjobb som logistikkoordinator på marknadsledande logistikföretag!

Är du student och har ett brinnande intresse för transport och logistik? Då kan detta vara det perfekta sommarjobbet för dig som söker en logistiktjänst där du får arbeta med hela kedjan! Finner du tjänsten intressant? Tveka inte att ansöka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nordic Bulkers räkning en logistikkoordinator med start 1 juni och som sträcker sig till 31 augusti med möjlighet till extrajobb under studierna. Arbetstiderna är mån-fre kl.08.00-16.00. Du kommer arbeta inom kundens största affärsområde som är indelat i två team bestående totalt av 11 logistikkoordinatorer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som logistikoordinator kommer du ansvara för trafiker inom Europa med fokus på kundens transporter och terminalaktiviteter mellan Norden och övriga Europa. Det handlar om att boka och planera transporter och terminalaktiviteter med hjälp av externa operatörer på väg, järnväg och sjö. I rollen har du kontakt med både kunder och leverantörer avseende såväl de operativa som ekonomiska delarna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som läser en utbildning med inriktning mot logistik/spedition, ekonomi eller motsvarande. Du talar och skriver obehindrat på engelska och har goda kunskaper inom Excel.

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare, gärna inom spedition, ekonomi eller flödesplanering.

Som person är du noggrann, lyhörd, strukturerad och besitter en god samarbetsförmåga. Du besitter en mycket god serviceförmåga gentemot såväl kunder som leverantörer och eftersom tjänsten stundvis innefattar ett högt tempo är det viktigt att du är stresstålig.

Övrig information
  • Start: 1 juni
  • Omfattning: Heltid/sommarjobb
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett logistikföretag och är marknadsledande i norden inom bulktransport. Företaget distribuerar såväl i norden som i europa.