Sommarjobb som fastighetsskötare till SGS studentbostäder!

Sommarjobb som fastighetsskötare till SGS studentbostäder!

Är du en social person som gillar att arbeta praktiskt? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare på en familjär arbetsplats.

Information om uppdraget

Academic Work söker för SGS Studentbostäders räkning en fastighetsskötare som är ett sommarvikariat.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SGS Studentbostäder. Tjänsten startar vecka 31 och sträcker sig fram till vecka 36, där introduktionen leds av en kollega under första veckan.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du arbeta med att serva hyresgäster med olika typer av ärenden samt ansvara för att hålla ordning i och utanför fastigheten. Du kommer att arbeta i området Johanneberg och utgå ifrån kontoret där.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra skötsel av utemiljö, exempelvis gräsklippning och rabattrensning
 • Utföra enklare reperationer i fastigheter
 • Vara behjälplig hyresgäster med problem i lägenheterna
Tjänsten passar dig som är händig och tycker det är roligt att arbeta praktiskt och hjälpa andra.

Vi söker dig som
 • Trivs i praktiskt arbete
 • Har B- körkort
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av liknande arbete

Som person är du prestigelös och är inte rädd för att hugga i där det behövs, du har också ett sinne för ordning och reda. Vidare är du social med ett genuint servicetänk då du kommer att komma i kontakt med många boende i området. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
 • Start: V. 31 - 36
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, Johanneberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stiftelsen Göteborgs Studentbostäder bildades 1951 och styrs av kommunpolitiker, Göteborgs Förenade Studentkårer och Göteborgs universitet. Stiftelsens verksamhet drivs på affärsmässiga villkor i konkurrens med andra bostadsföretag med den skillnaden att stiftelsen inte primärt är vinstdrivande. Stiftelsens affärsidé är att erbjuda ändamålsenliga och attraktiva bostäder till aktivt högskolestuderande i Göteborgsregionen.