Sommarjobb som bartender till nöjespark i Göteborg!

Sommarjobb som bartender till nöjespark i Göteborg!

Är du en glädjespridare och vill arbeta i en serviceinriktad roll som bartender? Är du på jakt efter ett roligt deltidsjobb på nordens största nöjespark? För dig som är initiativtagande, en god kollega och har ett leende på läpparna, kan detta vara helt rätt roll för dig! Sök redan idag, tjänsterna tillsätts löpande!

Information om uppdraget

Nu söker vi bartenders till en nöjespark i Göteborg. Tjänsterna är säsongsanställningar med varierande arbetstidsomfattning. Arbetstiden är förlagd enligt verksamhetens behov, vilket betyder arbete både kvällar och helger. Antal timmar kan variera mellan veckor men vi vill att alla ska kunna vara tillgängliga minst 20 timmar men det finns möjlighet till fler timmar för den som är intresserad av detta.

Du erbjuds
 • Ett socialt arbete med många kontaktytor i form av besökare och kollegor
 • Att vara representant och säkerställa att alla besökare på nöjesparken får en minnesvärd upplevelse
 • Ett meriterande sommarjobb och utökat nätverk för framtiden med Academic Work med möjlighet till andra roller, såväl deltid som heltid
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du vara ansiktet utåt och dina arbetsuppgifter består av alla förekommande moment inom bar och service. Vi söker dig som tycker att kundupplevelsen är i centrum och som gillar att arbeta i en fartfylld miljö. Nöjesparken tror inte att ensam är stark, utan lagarbetet genomsyrar arbetssättet som leder till att gästernas upplevelser blir något utöver det vanliga.

Vi söker dig som
 • Är studerande på minst 50 % och har fyllt 18 år
 • Har tidigare erfarenhet av inom bar
 • Är obehindrad i svenska och engelska eftersom båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet inom yrket och kan arbeta extra vid sidan av studierna även under terminerna

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Initiativtagande
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: 27/5/ sommarjobb
 • Omfattning: Ca 20h/vecka under sommaren men mer arbete kan förekomma för den som önskar
 • Placering: Göteborg, Centrum
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se